Disco ile konustugu sayıda den den mushi"den gözleri görüyoruzZoro'ya benzemiş.
Disco ile konustugu sayıda den den mushi"den gözleri görüyoruzZoro'ya benzemiş.
Gözler var ama gözlük şekli verilmiş sanki.[/url][/IMG]
Yapan arkadaş Zoro'nun gözleri kullanmış olsa gerek.Disco ile konustugu sayıda den den mushi"den gözleri görüyoruz
Ellerini bir çırpıda bağlamıştı değil mi? İsteseydi bağlamak yerine koparabilirdi o elleri. Mangaka kısacası gücünü kıstı Dof'un yoksa Law ve Luffy kuş başına dönmüştü. Adamın her saldırısı ölümcül fakat ne hikmetse sadece yumrukla vuruyor ve silahla öldürmeye çalışıyor.Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum;
Marineford savaşında Dof Jr. Oz'un ayağını bir çırpıda meyve gücü sayesinde kesmeyi başarmıştı. Fakat bunu şimdiye kadar neden Luffy'e yapamadı/yapmadı?
Kontrol etmesi için gördüğümüz üzere ense kısmına bir iplik geçirmesi gerekiyor. Onu anlayabilirim, Luffy'nin hakisi sayesinde sezdi ve durdurdu yapmış olsa bile, tıpkı Fuji'nin durdurduğu gibi.
Fakat bunun sebebi Luffy'deki silahlanma hakisinin çok sağlam olduğu mudur? Yani bahsettiğim saldırıyı yapmamasında/yapamamasında.
Silah kullanmasının farklı bir sebebi var ama.Kardeşini öldürdüğü silahla Law'a nispet yapıyor adam.Ellerini bir çırpıda bağlamıştı değil mi? İsteseydi bağlamak yerine koparabilirdi o elleri. Mangaka kısacası gücünü kıstı Dof'un yoksa Law ve Luffy kuş başına dönmüştü. Adamın her saldırısı ölümcül fakat ne hikmetse sadece yumrukla vuruyor ve silahla öldürmeye çalışıyor.
Senaryo böyle gerektirdiği için yoksa mantıklı bir açıklaması yok.Yada bize göre yok E.oda'a göre vardır belki.Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum;
Marineford savaşında Dof Jr. Oz'un ayağını bir çırpıda meyve gücü sayesinde kesmeyi başarmıştı. Fakat bunu şimdiye kadar neden Luffy'e yapamadı/yapmadı?
Kontrol etmesi için gördüğümüz üzere ense kısmına bir iplik geçirmesi gerekiyor. Onu anlayabilirim, Luffy'nin hakisi sayesinde sezdi ve durdurdu yapmış olsa bile, tıpkı Fuji'nin durdurduğu gibi.
Fakat bunun sebebi Luffy'deki silahlanma hakisinin çok sağlam olduğu mudur? Yani bahsettiğim saldırıyı yapmamasında/yapamamasında.