Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha.Argüman gayet geçerli.Adam bildiğin dostça konuşma yapıp ayrılıyor.Orada saldırması gerekenler denizciler.Devrimcilerin o an denizcilerle işi yok.Amiralin saboyu bırakması sabonun işine gelir.Fuji diyor bildiğin gibi benim de ünvanım var boş boş durama.Şu konuşmayı yapıp sonra 2 dk sonra sırtını dönüp giden bir adama ciddi dövüştü diyorsunuz helal valla.Sırf zoroyu luffy amirala yakınlaştırmak için saboyu alet ediyorsunuz.Oda gerizela mı rastgele mi çizim yapıyor?Şu adamların yüzlerindeki yaralara bakarmısınız?Sence bu adam neyi anlatmak istiyor bize.

Edit: Oda sabonun burnunu hep çizgi çiziyormuş galiba.Dövüşmediği yerlerde de var .Orayı yok sayın
Benim cümlemden Zoro'yu amirale yakınlaştırmaya çalıştığımı nasıl çıkardın gerçekten inanmak güç.Senin argümanına gelince diyorsun ki arkasını dönüp gidiyor la iyi de Sabo da arkadasını dönüp elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.Ayrıca Denizciler'in Sabo'yu bırakmaması gerekirken Fuji r yapıyor.Sen hala Fuji ciddiye almadı Sabo aldı diyorsun 5 yara diyorsn.

@dragon

Şimdiki yonkonun dünyanın en iyi kılıç ustası kadar kılıç kullandığı nerede geçti? Eşit dövüşmek başka bir şeydir, eşit kılıç becerisi başka. Bu adama süs olsun diye en iyi denmiyor? Shanks belki hızı belki k.hakisi belki dayanıklılığı vs sayesinde kılıç konusunda Mihawk'ın daha iyi olma durumuna rağmen denk dövüşmüş olabilir.

Sonra Mihawk sınırını gördü ne yav? Adam tek takılıyor la? Sanki tayfa topladı da yonko olamadı. Mihawk'ı tayfası olanlardan ayırmak gerekiyor yani.

Shanks'ı o zaman geçemezken ha :D Sanki Shanks onu geçmiş :D Yahu Shanks o zamanlar zirve gücünde değil eyvallah da Mihawk zirve gücünde mi? Shanks ile aralarında 4 yaş var yamulmuyorsam. Ki o Shanks tee 12 sene evvel de h.hakiyi bilinçli kullanan bir adamdı. Bu adamların özelliklerini bilmiyoruz. Hakileri arasında fark var mı ne kadar var? Dayanıklılık durumları nedir? Teknik bazında hangisi daha zengin? Bunları bilmeden yapılacak her çıkarım havada kalacaktır. Ama bunları bilmeden salt Shanks yonko Mihawk şibikai o zaman şanks güçlü demek çok düz bir bakış açısıdır. Ve son olarak aynı şekilde Shanks da Mihawk'ı geçememişken WB'ye, Kaido'ya falan hiç şansı yoktu. Adamın macerasını bilmeden durumu belirleyemezsin. Shanks yükseldi iyi de yükselirken WB ile mi kapıştı la? Diyelim ki Shanks, Dof gücünde olduğu sırada WB ile kapıştılar ne olur? Shanks'ın parçalarını toplarlar. Yani Shanks yonkolarla baş edecek güçte olana kadar hiçbir yonko ile bire bir vs atmış olamaz. Bu açıdan sanki Shanks NW'ye girip hobaa gelin uleyn WBsine de giderim Kaidosuna da gelin demiş de yenilmemiş gibi konuşmanın manası yok.

O beni geçme sözünü de hakikaten güce vurmayın yav. Mihawk'ı bir şekil geçersin gücün yeterse. Ama Kaido'yu aşacak gücün olduğunda sana kimse kk demez. Kaido'yu geçsen Shanks'ta takılabilirsin. Onu geçsen başka birinde olabilir. Rafteli bulman da lazım. Senin gücün de yetmiyor, tayfan olacak ki onlar da diğer tayfaları aşacak kapasitede olacak. Luffy kk olacak ve bir sürü adamla karşılaştı anasını satayım şimdiye kadar. Hepsini aşmak zorundasın. Ama Mihawk öyle değil. Yetti mi gücün tamam en iyi kılıç ustasısın.

En güçlü 4 korsan olayı da salt kaptan gücü ile alakalı olamaz. WB'nin tayfası Pica, Diamante vs adamlardan oluşsa gözünüzü seveyim nere yonko oluyor? Kendisi Shanks'tan güçlü olsa dahi kaptan+tayfa gücü totalinde geride kalır ve mucklarlar adamı. Şu tayfa olayını lütfen sürekli es geçip durmayalım. Kaido tek tabanca takılsa 2 amiral dalar parçalarsın olur biter. Ama yiyorsa 2 amiral tayfası yanındayken dalsın da öpsün bakalım. Adamlara boşuna imparator denmiyor arkadaş. Adamların tayfası+müttefikleri tabiri caizse orduları var. Bölgeleri var ve yönetiyorlar. Elbetteki bir kral yalnız başına takılan bir kılıç ustasından daha güçlüdür.

Benim cümlemden Zoro'yu amirale yakınlaştırmaya çalıştığımı nasıl çıkardın gerçekten inanmak güç.Senin argümanına gelince diyorsun ki arkasını dönüp gidiyor la iyi de Sabo da arkadasını dönüp elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.Ayrıca Denizciler'in Sabo'yu bırakmaması gerekirken Fuji r yapıyor.Sen hala Fuji ciddiye almadı Sabo aldı diyorsun 5 yara diyorsn.
Ya diyorum ki orada saldırılması gereken kişi fuji çünkü adamın luffyleri durdurmaya çalıştığını sanıyorlardı.Bu adamın fikirleri dövüş sırasında mı değişti.Baktı sabo çok güçlü bırakayım mı dedi.Dövüş biter bitmez adam yaptığı ilk iş ben de bahsimi luffye yatırıyorum demek.Ne yazik ki benim de bir ünvanım var diyip saldıran ve daha YARALANMADAN dövüşü bitiren birinin ciddi dövüştüğünü iddia etmek mantıksız geliyor bana.Denizcilerin savaş hakkında yaptığı yoruma bakmayın.Fujinin ne yazikki benim de bir ünvanım var deme nedenlerinden biri de bu.Denizcilere ünvanı gereğini göstermiş oldu.Oradaki hiçbir denizci ,fujinin luffylerin kazanmasını istediğini bilmiyordur.Fujinin de öğrenemelerini istediğini sanmıyorum.

Ya diyorum ki orada saldırılması gereken kişi fuji çünkü adamın luffyleri durdurmaya çalıştığını sanıyorlardı.Bu adamın fikirleri dövüş sırasında mı değişti.Baktı sabo çok güçlü bırakayım mı dedi.Dövüş biter bitmez adam yaptığı ilk iş ben de bahsimi luffye yatırıyorum demek.Ne yazik ki benim de bir ünvanım var diyip saldıran ve daha YARALANMADAN dövüşü bitiren birinin ciddi dövüştüğünü iddia etmek mantıksız geliyor bana.Denizcilerin savaş hakkında yaptığı yoruma bakmayın.Fujinin ne yazikki benim de bir ünvanım var deme nedenlerinden biri de bu.Denizcilere ünvanı gereğini göstermiş oldu.Oradaki hiçbir denizci ,fujinin luffylerin kazanmasını istediğini bilmiyordur.Fujinin de öğrenemelerini istediğini sanmıyorum.
Adam üstünlük kuramamış dövüşmeyi bırakmışlar ki orda bıraktığı kişi de Devrimciler'in 2 numarası Sabo.Sence adam kolayca aradan çıkarabileceğini düşünse bırakır mı orda Sabo'yu ?

Adam üstünlük kuramamış dövüşmeyi bırakmışlar ki orda bıraktığı kişi de Devrimciler'in 2 numarası Sabo.Sence adam kolayca aradan çıkarabileceğini düşünse bırakır mı orda Sabo'yu ?
Kolayca değil biraz uğraştırır ama alacağı çok bariz bence.
Ne yazik ki o amiral fujiyse bırakır.Aynı güçte başka amiral olsa dövüşü sonlandıracağını düşünüyorum.(Dövüşü tamamlamak yani)

Genelde bir düşünce vardır. Logia b.haki kullanamaz meyvesi ile birlikte. Ama iş Issho'ya geldi bu düşünce unutuldu ne hikmetse. Yahu Issho logia değil eyvallah da la yer çekimi gücü var adamda yav. Yer çekimine haki eklendiği nerede geçti? Eklenmemesi muhtemel bir şey. Ee haki ekleyemezse Sabo'ya yer çekimi ile hasar veremez? Meteor desen kafes engelliyor 1. İkincisi engellemese dahi zarar veremez logiaya. Salt dengesini bozabilir. Şimdi düşünün Issho'ya doğrudan zarar verebilen bir Sabo var çünkü Issho logia değil. Ama Issho ona veremiyor? Baktığınızda Sabo öylece süzülüyor zaten Issho'nun yatay yer çekimi saldırısının içinden? Issho, Sabo'ya verdiği zararı görünmez b.haki kalkanı ile vermiş olabülü. Ama bu dezavantaja rağmen Issho'da 1, Sabo'da 4-5 tane karartı çizmiş mangaka. Bunu basitmiş gibi geçiştiriyorlar ama değil. Kimin daha fazla yıprattığını gösteriyor.

Eğer üstte söylediğim gibi Issho'da bu dezavantajlar varsa ve gene de daha fazla yıpratan taraf oysa Sabo gitsin kumdan kale yapsın. 10 dk önce yediği logia totosunu kurtarmış demektir.

Ben şunu merak ediyorum.Sabo birisine hiken'le saldırsa karşısındaki kişi nasıl bir savunma yapabilir? Koka'nın işe yaramayacağı malum.Görünmez b.haki kalkanı olayı da sanki 2 yıllık aradan sonra kalkmış gibi.Kimseden göremedik öyle bir şeyi. Hele zamanında BB ile olan vs'sinde Ace'in ada büyüklüğünde attığı bir saldırısı var ki ona karşı meyvesiz nasıl bir savunma yapılır hiç bilmiyorum.Mangaka da bu konulara pek değinmek istemiyor sanki.İşin içinden çıkamazmış gibi duruyor. :/

@Phoenix
Meyvesiz Sabo'ya yer çekiminin ne kadar zarar verebileceğini bilmiyoruz ama.Kumda oynasın diyorsun da hadi adam meyvesiz de direnebilirse ne diyeceksin? :D

Hala izlerden yola çıkan var , bu E.oda'nın her yerde kullandığı bir çizim tekniği, 2 karakter az buçuk atışsa bile izleri çizer , bunun gibi 10000 tane sahne var.Zaten 1 sonraki sayfada o izler yok açn bakın.
İz sayısına göre güç mü ölçmeye başladınız.
:alkis:+1

Genelde bir düşünce vardır. Logia b.haki kullanamaz meyvesi ile birlikte. Ama iş Issho'ya geldi bu düşünce unutuldu ne hikmetse. Yahu Issho logia değil eyvallah da la yer çekimi gücü var adamda yav. Yer çekimine haki eklendiği nerede geçti? Eklenmemesi muhtemel bir şey. Ee haki ekleyemezse Sabo'ya yer çekimi ile hasar veremez? Meteor desen kafes engelliyor 1. İkincisi engellemese dahi zarar veremez logiaya. Salt dengesini bozabilir. Şimdi düşünün Issho'ya doğrudan zarar verebilen bir Sabo var çünkü Issho logia değil. Ama Issho ona veremiyor? Baktığınızda Sabo öylece süzülüyor zaten Issho'nun yatay yer çekimi saldırısının içinden? Issho, Sabo'ya verdiği zararı görünmez b.haki kalkanı ile vermiş olabülü. Ama bu dezavantaja rağmen Issho'da 1, Sabo'da 4-5 tane karartı çizmiş mangaka. Bunu basitmiş gibi geçiştiriyorlar ama değil. Kimin daha fazla yıprattığını gösteriyor.

Eğer üstte söylediğim gibi Issho'da bu dezavantajlar varsa ve gene de daha fazla yıpratan taraf oysa Sabo gitsin kumdan kale yapsın. 10 dk önce yediği logia totosunu kurtarmış demektir.
Bu nedir gözünü seveyim :/

İyi bir noktaya parmak basmışsın burda.Adam daha meyveyi yiyeli 10 dakika olmuş Pat karşısına Amiral çıkıyor ona rağmen denk dövüşmüş.2 Arc'a kalmaz net amiral seviyesi olur Sabo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık