Alpamis
Bunu savunuyordum ama pek kesin konuşmamak gerek.En fazla amiral kolu alan lord gibidir işte.Daha fazlası etmez.Bir yonko etse güç farkını ölçmeye çalışmazdı zaten,Kaidou gibi nereye gidiyon hemşerim der karşısına çıkardı.
Bunu savunuyordum ama pek kesin konuşmamak gerek.En fazla amiral kolu alan lord gibidir işte.Daha fazlası etmez.Bir yonko etse güç farkını ölçmeye çalışmazdı zaten,Kaidou gibi nereye gidiyon hemşerim der karşısına çıkardı.
Teke tekte giderini ölçüyor mihawk orada, kaido o atarı tek başına yapsa Tamam diyeceğimde, arkasında tayfası varEn fazla amiral kolu alan lord gibidir işte.Daha fazlası etmez.Bir yonko etse güç farkını ölçmeye çalışmazdı zaten,Kaidou gibi nereye gidiyon hemşerim der karşısına çıkardı.
Tb deki Oz da Luffy nin gölgesi var, herneyse burası çokta önemli değilOz ve oars aynı yani. Biri yeni dünyada ki bir korsan diğeri birleştirilmiş bir cesed ki bizimkilerin hepsi birden saldırıp yıkamıyor onu bile. Oars junior ozdan daha güçlüdür o haliyle. Kuma dof ve morianın saldırısına rağmen ölmeyen oars yani.
Yani kuma,dof ve morianın toplamı bir zoro etmez diyorsun ne diyeyim!!!
Sen Zoro'yu şimdiki haliyle yargılayıp 5 ini yener diyorsun ama o 5 koramiral de 2 yıl sonra nasıl güçlenmişlerdir diye hesap etmiyorsun ? Ha eğer koramiraller yerinde saymışlarsa, hiç güç artışı yaşamamışlarsa, yine de sana hak veremiyorum. 2 yıl önceki Zoro oz jr yi yenebilir miydi ? Elbette hayır. Sen fanlık yapıyorsun bence.Zoro şuan Oz Junior'ı yenemez diye düşünüyor arkadaşlar, adam hakisini tam bedene yayan adama tek atıyor
2 y önceki ' Sanzen Sekai ' si bile Oz'dan çok pis kan alıyor, şuan aynı saldırıyı yapsa Oz Jr tek yer
[video=youtube;UXBnwj5DaQs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UXBnwj5DaQs[/video]
Ve Mf de koramiraller bu Oz karşısında hiçbirşey yapamıyor, Koramiral Lacroix e tek atıyor, Stainless ve Doberman korkudan geri çekiliyorlar ve Momonga Sentemaoru dediğiniz adamlarında onlardan farkı yok
Zoro nun o 5 i ni aynı anda yenebilecek güçte olduğuna eminim ben
Yonko olacak kadar güçlü ve egoist bir adam bu tarz konularda tayfasına güvenseydi zaten yonko olamazdı. O yüzden öyle bir ihtimal imkansız bence.Teke tekte giderini ölçüyor mihawk orada, kaido o atarı tek başına yapsa Tamam diyeceğimde, arkasında tayfası var
La adamlar sıradan bir kılıç çarpıştırıyor gök 2ye bölünüyor var mı ötesiYonko olacak kadar güçlü ve egoist bir adam bu tarz konularda tayfasına güvenseydi zaten yonko olamazdı. O yüzden öyle bir ihtimal imkansız bence.
2 y önceki Zoro bile çok pis kan alıyor dedim, 2 y sonraki Zoro haliyle alır dedimSen Zoro'yu şimdiki haliyle yargılayıp 5 ini yener diyorsun ama o 5 koramiral de 2 yıl sonra nasıl güçlenmişlerdir diye hesap etmiyorsun ? Ha eğer koramiraller yerinde saymışlarsa, hiç güç artışı yaşamamışlarsa, yine de sana hak veremiyorum. 2 yıl önceki Zoro oz jr yi yenebilir miydi ? Elbette hayır. Sen fanlık yapıyorsun bence.