Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Yahu asıl sen neyden bahsediyorsun. Senin Dof'tan gördüğün her teknik yeni ? Ona böyle diyor musun ? Hatta hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir şekilde meyvesini kullanabildi. Yani buna laf demiyorken. Luffy'nin yeni teknik çıkarabilmesine ahanda havadan power aldı. Yeni teknikle yenecek. Yani Luffy power aldı gözüyle yorumlamanız hata. Ben bundan bahsediyorum. Bu arada Mangaka'nın yazdığı hikayeye niye etki yapıyonuz anlamadım. Hani Dof neden kesmedi biçmedi orda öldürmedi. Bir de şu lu kadar yerde öldürebilirdi diyonuz. Yahu Mangaka Dof'a böyle bir teknik yaptırsa Luffy'i bundan kaçabilecek güçte ve hızda çizdi. Ve dediğiniz sahnelerde de çizebilirdi.

Tek başına alabilecek güçte zaten. Law'ın Wiper'dan farkı yok. Bu iradede ki adamın savaş dışı bırakılabilmesi ancak bu şekilde olurdu. Dof çok yaralandı derken. Meyvesinden beklenilmeyen özellik çıkıyor. Kendini iyileştirebiliyor. Ayrıca Dof ve Luffy'nin konuşmasından anlaşılacağı gibi ikisi de yaralar almış ve yorulmuşlar.
Tamam kardeşim, tamam sen haklısın. Sizin köy bizim köyden büyük tamam. Ben iman power aldı demedim, aşırı fanlık yapıyorsun şuan. Cidden aşırı fanlık yapıyorsun. Tabi canım hatta Luffy şuan tek başına Kaido'yu bile alır.

Edit: Daha fazla konuyu kirletmek istemiyorum.

Sabo adam değildir.

Tartışılır.Garp gibi öncelikleri idealleri olan bir egoist olabilir.Aksi takdirde bir gözükürdü ölmedim diye.
Luffy gibi tayfası 4 bir yana dağılmışken Ace peşinde hapishanelere girip çıkmayabilir.
Bu karakter bozuntularını görünce Luffy altın gibi parlıyor adamlık konusunda Allahtan.
İki gram vicdanı olan çıkar karşısına bak ben ölmedim derdi. Hem de adam iki yıl boyunca yeni dünyada takıldı, o kadar da ünlüydü. Bir kere mi kesişmedi yolları?
Bunun aksi için çok ama çok geçerli bir sebebinin olması gerekiyor, yoksa Sabo adam değildir.

Bir kimseye doğru seçim yaptı diye egoist deniliyor filan. İyi hakimde oğluna ceza vermesin. Sonuçta oğlu değil mi?
Sabo bir Yasopp işte. Yasopp hakında hiç adam mıdır filan tartışmalarına giriliyor mu? Hayır.
Lakin Sabo hıyar işte. Aslında Yasoppa laf atmazken niye Saboya laf atıyoruz o da ilginç. :D

Adamıma bilgisiz giydirmeyin. Olayın arka planına dahil ne biliyoruz? Hiçbirşey. Adam Luffy için kendini amiralin önüne attı yahu :/ Dahasını yapacak gibi.

Ace mal değildi hastalıklı babasının genlerinin kurbanıydı.
Babası saykoydu genleri bozuktu, çocuğa geçti o lanet olası genleri ve Ace'te '' Arkamda kimseyi bırakamam'' diyerek kendini öldürttü.
Kaçamazdı , ne olursa olsun kaçamazdı.
Roger gibi.
Söylediklerinde haklısın.Ama mantıkta bu günler için vardır.Nefsini aklın vasıtasıyla durdurabilirsin.Özellikle bu kadar iradeli biriysen.Tüm söylenenler Ace'in bir kulağından girip öbüründen çıktı.Kimse uyarmasa haklı olabilirdin ama orada seçim şansı vardı.Sonuçta ace hayvan değil yani o da bir insan.

Alpamis

Tamam kardeşim, tamam sen haklısın. Sizin köy bizim köyden büyük tamam. Ben iman power aldı demedim, aşırı fanlık yapıyorsun şuan. Cidden aşırı fanlık yapıyorsun. Tabi canım hatta Luffy şuan tek başına Kaido'yu bile alır.

Edit: Daha fazla konuyu kirletmek istemiyorum.
Tamam kendine iyi bak.

Bir kimseye doğru seçim yaptı diye egoist deniliyor filan. İyi hakimde oğluna ceza vermesin. Sonuçta oğlu değil mi?
Sabo bir Yasopp işte. Yasopp hakında hiç adam mıdır filan tartışmalarına giriliyor mu? Hayır.
Lakin Sabo hıyar işte. Aslında Yasoppa laf atmazken niye Saboya laf atıyoruz o da ilginç. :D
Yassop zaten adam değil. Karısını çocuğunu ayazda bırakıp gitti herif.

Adamıma bilgisiz giydirmeyin. Olayın arka planına dahil ne biliyoruz? Hiçbirşey. Adam Luffy için kendini amiralin önüne attı yahu :/ Dahasını yapacak gibi.
İşte bilmediğimiz için çok geçerli bir sebep olmalı diyoruz. Yoksa adam değildir ve Luffy'e de hatasını telafi etmek için yardım ediyordur.

Alpamis

Sabo'nun bahanesini bilmeden konuşmayak bence. Ha şu da var ki ta serinin başlarında Sabo karkteri yaratılmışken Oda'nın onu mantıksız bir şekilde savaşa sokmama durumu olamaz.

Sabo adam değildir.
Katıılıyorum en azından göründüğü kadarıyla bir sorun var gibi.İleride uygun senaryoyla toparlar orasını bilemem.

Ondan bahsetmedim.Luffy gibi yetişme şansı olsa hapishanelerin altını üstüne getireceği şüpheli.Çok önemli bir görev verirler Garp gibi ikilemde kalır bu,yaparsa şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık