Yahu diğer mangakalar da ilk üç bölümü yapıp gerisini gelişine şutlamıyor ya, daha başlamadan hikayenin çok ilerilerini hesaplıyorlardır herhalde. :/Hayır biliyorum zaten. Ama diğer Mangalar için kastetmiştim.
Yahu diğer mangakalar da ilk üç bölümü yapıp gerisini gelişine şutlamıyor ya, daha başlamadan hikayenin çok ilerilerini hesaplıyorlardır herhalde. :/Hayır biliyorum zaten. Ama diğer Mangalar için kastetmiştim.
Bunlara hikayede yer vermek daha zor bir iş bence. Yani o kadar büyük bir evren için zaten bunu yapması zorunlu bir şey.Hiçbiri bir SIU etmez. Adam mangada gösterilmeyen çoğu karakteri tasarlamış karakterlerin hayatını anlatıyor :/
Aslında bu bir yerde zayıflık. Yediremiyor anlattığı karakterleri hikayeye. Diğer mangalarda yok şu herif yok bu herif diye fazladan bilgi verir geçer ama onu önümüze sunup hikayeye katmak başka bir şeydir. Ha tabii evren olarak aşırı büyük op mop püff.Hiçbiri bir SIU etmez. Adam mangada gösterilmeyen çoğu karakteri tasarlamış karakterlerin hayatını anlatıyor :/
Bu arkadaş için özel bölüm açmak lazımHayır biliyorum zaten. Ama diğer Mangalar için kastetmiştim.
Sorman hataAslında bu bir yerde zayıflık. Yediremiyor anlattığı karakterleri hikayeye. Diğer mangalarda yok şu herif yok bu herif diye fazladan bilgi verir geçer ama onu önümüze sunup hikayeye katmak başka bir şeydir. Ha tabii evren olarak aşırı büyük op mop püff.
Bu arkadaş için özel bölüm açmak lazım
Şimdi sorsam Luffy mi Dof mu? Kral der
Ayrıntı fena değil tabii de bundan daha fecileri var seride.
Zaten hepsi gösterilcek zamanı var tabi.Bunlara hikayede yer vermek daha zor bir iş bence. Yani o kadar büyük bir evren için zaten bunu yapması zorunlu bir şey.
Lol güç bakımından bahsettim.Sorman hata
Tecrübesi Dof'u öne geçiriyor. Güç olarak Luffy'nin eksiği yok.Lol güç bakımından bahsettim.
Ama cevabı da değişmez bunun şimdi.
Biz roman mı okuyoruz? Hayır, burda önemli olan görseldir. Fazladan bilgi vermesi filan mükemmel bir şey, her şeyi açıklamaya çalışıyor ama gerektiği zaman karakteri gerektiği yerde çizmesi lazım. Bunun yavaş yavaş göstermekle alakası olduğunu düşünmüyorum. Aman neyse seri müthiş, sadece manga olmaması ve yavaş ilerlemesi çok daha fazla ön planda olmasını engelliyor.Zaten hepsi gösterilcek zamanı var tabi.
Bu arada bu tip şeyler gayet normal ilk bölümlerde bile duyduk 7 Savaş Lordu vs. diye her mangaka ilk bu tip belirtilen önemli karakterleri kafasında çizer.
Mesela Bleach'in mangakası Kubo buna örnek verilebilir *spoiller vermeyim.*
@kk
SIU'nun tarzı öyle değil işte.
Tada biz 10 Ulu Aileyiz çok güçlüyüz gibi şeyler yapmayı sevmediğini kendi söylüyor bu karakterleri yavaş yavaş gösteriyor.
Mesela Atölye ile Gustang'ın alakası vardı Atölye arcında o gözüktü böyle böyle göstercek işte.