Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@MW
İyi de bu söylediklerinin hiçbiri benim fikrim değil veya daha önce senle bu konuda tartışmadık.
Ben ısrarla Kuzan'ın Doffy'ye ciddi bir saldırı amacı yoktu diyorum, sense gene aynı yere çekiyorsun olayı.
Kafes konusundaki fikrimi de birkaç sayfa önce belirttim, Doffy ortadan kalkınca kafes de kalkacak.
Kuzan'ın Doffy'ye neden ciddi bir saldırıda bulunmadığı kısmına gelirsek henüz bişiler söylemek için çok erken derim, küçümsüyor uğraşmıyor demem. Kuzan'ın amirallikten sonrasını bilmiyoruz, amacını bilmiyoruz, BB ile iş birliği içinde ama detayını bilmiyoruz. Bütün bunların açıklamasını beklemek yerine uğraşmadı küçümsedi demek abesle iştigal olur. Ayrıca ben Kuzan Jack diyorum. O daha başka bir mevzu tabi. Bunlara açıklama geleceğini de biliyorum. Sen sadece açıklamayı hemen almayınca tatmin olmuyorsun.
-273 dereceye gerek yok, Kuzan istesin üstesinden gelmeyi bilir. Doffy'ye -83 uygular mesela. :S
Ha WB de mi komple donduydu? Bir de WB ile Doffy aynı kulvarın adamı oldu sanırım. :(

@MW
İyi de bu söylediklerinin hiçbiri benim fikrim değil veya daha önce senle bu konuda tartışmadık.
Ben ısrarla Kuzan'ın Doffy'ye ciddi bir saldırı amacı yoktu diyorum, sense gene aynı yere çekiyorsun olayı.
Kafes konusundaki fikrimi de birkaç sayfa önce belirttim, Doffy ortadan kalkınca kafes de kalkacak.
Kuzan'ın Doffy'ye neden ciddi bir saldırıda bulunmadığı kısmına gelirsek henüz bişiler söylemek için çok erken derim, küçümsüyor uğraşmıyor demem. Kuzan'ın amirallikten sonrasını bilmiyoruz, amacını bilmiyoruz, BB ile iş birliği içinde ama detayını bilmiyoruz. Bütün bunların açıklamasını beklemek yerine uğraşmadı küçümsedi demek abesle iştigal olur. Ayrıca ben Kuzan Jack diyorum. O daha başka bir mevzu tabi. Bunlara açıklama geleceğini de biliyorum. Sen sadece açıklamayı hemen almayınca tatmin olmuyorsun.
-273 dereceye gerek yok, Kuzan istesin üstesinden gelmeyi bilir. Doffy'ye -83 uygular mesela. :S
Ha WB de mi komple donduydu? Bir de WB ile Doffy aynı kulvarın adamı oldu sanırım. :(
Beyazsakalın da tamamını dondurdu ama buz kalıbı içerisinde dondurdu.Çok daha hafif bir saldırıydı uzaktan yapmıştı savaşta.Eğer ciddi saldırmadığını düşünüyorsan birde bu açıdan bak derim. :)

Beyazsakalın da tamamını dondurdu ama buz kalıbı içerisinde dondurdu.Çok daha hafif bir saldırıydı uzaktan yapmıştı savaşta.Eğer ciddi saldırmadığını düşünüyorsan birde bu açıdan bak derim. :)
Yarın iş var, yatıyorum. :/
Ne açıdan bakarsam bakıyım Kuzan ciddi gelmiyor, ciddi olsa kalk demez direkt saldırırdı. :(
Neyse, Kuzan Doffy'yi alamaz diyorsun bir de gelmiş fan değilim diyorsun. Doffy en birinci diyip şimdilik çekiliyorum, bilahare cevap vereceğim. :S

Ne açıdan bakarsam bakıyım Kuzan ciddi gelmiyor, ciddi olsa kalk demez direkt saldırırdı. :(
Neyse, Kuzan Doffy'yi alamaz diyorsun bir de gelmiş fan değilim diyorsun. Doffy en birinci diyip şimdilik çekiliyorum, bilahare cevap vereceğim. :S
Öyle birşey demedim yazdıklarımdan o intibayı alıp öyle düşünüyorsunuz.Yahu uyduruk law bile Dof ile ne kadar dövüştü.Kuzan ile geçecek bir dövüşün 5 dakikada bitmeyeceğini söylemeye çalışıyorum.Jozu'yu bile açık yakalayıp aldı öyle kolay değil bu işler.

Ya bir kaç manga sayfasında da gördüm ilk bölümleri mangadan okumadığımdan mütevellit. :( Şu Wb'nin sembolü nazi sembolü gibi çizilmiş gerçek midir bu gerçekse nedeni nedir?

Ciddi saldırı yapmamış mı Kuzan, gayet ciddiydi görüldüğü üzere, dof adamın arkadaşı Smoker'ı gebertecek iken donduruyor, neredeyse tüm ada donuyor. Tabii, dof iple kaplı olduğu için don'u hallediyor. Hatta dof havada giderken, ne kadar ciddi olduğundan bahsediyordu Aokiji'nin...

Aokiji'nin arkadaşı harcanacak ama ciddiyetsiz takılacak, dof gittikten sonra cıvıdı ama farkettiysen.

Roronoa Zoro

Ya bir kaç manga sayfasında da gördüm ilk bölümleri mangadan okumadığımdan mütevellit. :( Şu Wb'nin sembolü nazi sembolü gibi çizilmiş gerçek midir bu gerçekse nedeni nedir?

Bu damgayı sadece Almanlar kullanmamıştır. Damganın asıl ismi Svastika'dir. Bu damgayı Türklerde kullanmıştır. Türkler Oz Damgası adı altında kullanmışlardır. Ozlaşarak Tanrıya erişmeyi temsil etmektedir.

Nereden bakarsam bakayım Dof'u Kuzan seviyesinde göremiyorum. @MW'nin söylediklerini ön yargısız okuyup düşünüyorum ama gene olmuyor. :/ Dof'tan bir türlü amirallerdeki havayı alamadım. Bir tarafta depreme,bisentoya hiç çekinmeden,korkmadan kafa atan adamlar varken diğer tarafta Kaido adını duyunca rengi atan bir Dof var.

Diğer taraftan da Luffy ve Dof arasındaki farktan dolayı acaba Dof gerçekten de amiral mi diyorum.Bu adamlar bir araya gelip Yonkou'ya yürüyecekler ama hala amiral etmeyen Dof'a karşı çok aciz kalıyorlar.Bu ikisi mi Yonkou indirecek diyorum.Buradan da acaba amiral-yonkou arasındaki fark, fark edilmeyecek kadar az mı acaba diye başka bir soru geliyor aklıma. Kafamda değişik sorular... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık