Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum yüzde hesabına aşikardır o şekilde anlatayım. Akainu'nun yüzde 10 seviyelerinde bir Whitebeard yüzünü yakması böbürlenilecek bir şey değil.
Wb hakkında genelde şu önerme kullanılıyor.Adada Ace vardı ona zarar gelmesin diye gücünü tuttu zart zurt.Ben birebirde 3 amirallede tek tek karşılaşsa Akainu-Aokiji-Kizaru hepsinin savaşı kazanıcağını düşünüyorum.Wb'nin meyvesi çok kuvvetli olabilir ama amirallerinde meyveleri çok kuvvetli.Savaş uzun sürerdi tabikide yaşlı olan wb dili dışarıda sonunda ölürdü.

Adam yaşlı hasta mahalle karısı gibi dedikodu yapan Akainu sayesinde bir de göğsünden kılıç yaralı. Bir zahmet de kafa tutsun.

Yalnız unutmayalım ki hiçbir amiral ayaklarına gelen yonkoya dalmaya cesaret edemedi. Buradan da bakarsak amiraller de biliyor yonko gücünün altında olduklarını. 1 yonko = 1.5 amiral.

Amiral = Yonkou biraz abartı olmuş. Eşit değiller ama o seviyeye en yakın kişiler onlar ve her biri de bir yonkou karşısında uzun süre dayanabilecek, yara bırakabilecek güce sahiptir. Akainu mesela. Arkadan deprem yumruğunu yemişken bile anında toparlanıp rakibinin yüzünü parçalayabiliyor. Ya da çok kuvvetli bir saldırısını ayağıyla basitçe durdurabiliyor. Aokiji ve Kizaru, yonkouların baş adamlarıyla mücadele edip yeniyor ve geriye sadece ufak ağız kanamalarıyla çıkıyorlar. Bu seride Yonkoularla aşık atabilecek bildiğimiz tek rütbe Amirallerdir. Geri kalan herkes yonkou adını duyunca bile korkuya kapılıyor, oysa Amiraller yonkounun kendisi bile karşılarına dikildiğinde alenen küfredebiliyor suratlarına.

Durum buyken Doflamingo'ya amiral seviyesi demek pek makul değil dostlar. Kendisi Kaidou'dan oldukça çekinen, herkesin en güçsüz gördüğü amirale bile tayfaca dalsak belki alırız diyen biridir. Tamam eyvallah, standart üstü bir adam Doflamingo, Yeni Dünya'da bile en güçlüler arasında sayılacak biri. Ama Amiral seviyesi, ancak yonkou seviyesiyle muhatap olur. Baya üst bir seviyedir.

Yalnız unutmayalım ki hiçbir amiral ayaklarına gelen yonkoya dalmaya cesaret edemedi. Buradan da bakarsak amiraller de biliyor yonko gücünün altında olduklarını. 1 yonko = 1.5 amiral.
Hemen hemen böyle bir şey işte.

Neyse bir nabız yoklayayım dedim, zaten burda Amiralleri 4 yonkou dışınd alacak adam yok gözüyle bakıldığından bunu tartışmak anlamsız olur.:)
Alacak adam vardır da bu Doffy değildir.
Mihawk olabilir mesela veya yeni şiçi.
Doffy alsa alsa amirallik adına leke süren İşşo'yu alır. Ona da çok ihtimal vermiyorum.

Amiral = Yonkou
Şimdi bi bakalım. Diyelimki beyazsakal akainu gibi hantal bi amiralle değilde kizaruyla dövüşseydi ne olurdu. Ben söyliyim. Delik deşik olurdu. Kizaru rahat diyemesemde fazla zorlamadan alırdı bence marineforddaki beyazsakalı. Ama şans eseri akainu denk geldi ve o dövüştü. Şimdi herkes dicekki ölü hali yerin dibine gömdü. Eee gömdüde ne oldu ki :D Adam hiç bişey olmamış gibi geri çıktı. Sadece çıkması zaman aldı. Artı olarak o dövüşün galibi bence net bi şekilde akainudur. Adamın beyninin yarsını ve iç organlarını götürdü. Kendisi ise baya sağlam görülüyodu. Hiç olmadı kaçar uzakdan saldırır. Zaten bi kaç saate ölürdü beyazsakal. Ee koskoca amiral bi kaç saat dayanamayacakta kim dayanacak :D Ha tabi beyazsakal yaşlı ve hasta olması etkiliydi ama olsun. Yinede shanksla muhtemelen denkti. Diğer yonkoularlada öyle. Bu yüzden bence forumdaki yonkou>amiral algısı yanlış. Bana göre amiraller yonkoularla denktir.

Amiral = Yonkou biraz abartı olmuş. Eşit değiller ama o seviyeye en yakın kişiler onlar ve her biri de bir yonkou karşısında uzun süre dayanabilecek, yara bırakabilecek güce sahiptir. Akainu mesela. Arkadan deprem yumruğunu yemişken bile anında toparlanıp rakibinin yüzünü parçalayabiliyor. Ya da çok kuvvetli bir saldırısını ayağıyla basitçe durdurabiliyor. Aokiji ve Kizaru, yonkouların baş adamlarıyla mücadele edip yeniyor ve geriye sadece ufak ağız kanamalarıyla çıkıyorlar. Bu seride Yonkoularla aşık atabilecek bildiğimiz tek rütbe Amirallerdir. Geri kalan herkes yonkou adını duyunca bile korkuya kapılıyor, oysa Amiraller yonkounun kendisi bile karşılarına dikildiğinde alenen küfredebiliyor suratlarına.

Durum buyken Doflamingo'ya amiral seviyesi demek pek makul değil dostlar. Kendisi Kaidou'dan oldukça çekinen, herkesin en güçsüz gördüğü amirale bile tayfaca dalsak belki alırız diyen biridir. Tamam eyvallah, standart üstü bir adam Doflamingo, Yeni Dünya'da bile en güçlüler arasında sayılacak biri. Ama Amiral seviyesi, ancak yonkou seviyesiyle muhatap olur. Baya üst bir seviyedir.

Hemen hemen böyle bir şey işte.
++1

Yalnız Luffy korkmuyor yonko lafından :D

Bir de Dragon rahat yonko gücündedir bana göre. Hatta bir tık üstü bile olabilir.

Dünyanın bir tarafını 4 yonkou+devrimciler tutuyorken diğer tarafını denizciler tutuyor.Ayrıyetten korsanlar her yerden sülük gibi çıkıyorlar.Denizciler çok fazla cepheye karşı savaş veriyor.Bu yüzden her şeye yetişemiyor olabilirler ama Amiraller=Yonkou derim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık