Az kaldı devrime kutsal toprakların devrim ateşi ile yanacağı günler yakındır.Bilmediğimden soruyorum dragon kötürüm olabilir mi acaba hep aynı balkonda ufku izliyor. Hani belki harekete geçmemesi gerçekten hareket edemediğinden dolayıdır
Az kaldı devrime kutsal toprakların devrim ateşi ile yanacağı günler yakındır.Bilmediğimden soruyorum dragon kötürüm olabilir mi acaba hep aynı balkonda ufku izliyor. Hani belki harekete geçmemesi gerçekten hareket edemediğinden dolayıdır
tetikteyimDevrimci lobisine alın bence kendisi kadar sağlam dragoncu görmedim,dragon sahaya indiği gün forumda fırtınalar çıkarabilir![]()
Bu arcta bir şeyler görebiliriz veya devrimci ordusu ve Dragon işlenirse flashbackte görebiliriz.Yaşıyorsa bir yerlerde görmemiz gerekiyordu, Elbaf'a geldik.
Ben düz scale yapmıyorum hikayeyi görmezden gelsem op evreni için çok uçuk takeler çıkıyor ortaya, hikayeyi yorumlayış şekillerimiz farklı evet scale terimlerinide kullanıyorum güç kıyası için oda lazım ama hikayeyi görmezden gelme yok senin dediğin kafadakilerle 2 yıldır tartışıyorum öyleleri scale terimlerine göre sorun teşkil etmeyen ama tek panelden çok şey çıkaran kişiler oluyor lucci>KAİDO, brook> bigmom, zoro>KAİDO gibi takeler atıyorlar bu dediğim uçukluk tüm karakterleri kapsıyor şahsi fikrim scale ve hikayeyi tutarlı ilerleten kişilerin seriyi en doğru yorumlayan kişiler olduğu.Power scaling terimlerine kafayı fazla takıyor, hikâyeyi senaryo üzerinden yorumlamakta güçlük çekmesine yol açıyor bu.
Dünyanın en büyük otoritesini bile dinlemeyip Kizaruyu dinliyecek kadar büyük bi sevgi var ortada kizaru sadece fiziksel olarak hızlı değilmiş