Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@kekomancer Resim kursuna almamışlar diye açıklanacak sanırım, ya da dojoya... Vah vah, dojoya giremediği için masumları öldürdü demek. 🤔 🤭 🤫

Ulusum Wg'nin ve korsanların baskıları yüzünden sefalet içindeydi.
O zaman yetişkin bir insan olunca sivil katliamcı wg köpekliğine soyunayım 🥀 🥀 Redemşınn ARKKKKSS @RedTeroR seversin:dd
Redempşin ark dedin kahvaltıyı bıraktım iştahım kesildi :artiz:

Edit:Gerçi niyetliyiz kahvaltı falan yok da neyse xD
Yine Saka haterlığı mı yapıyorsunuz

Yamato fanı olanlar da Yamato gibi kızla karşılaşır
@kekomancer :ehe:
Hayırlı bir dua olmuş, sevgi ile 🥀 🥀
Şu kimsenin ölmediği,ciddi durumlarda bile gevşek gevşek hareket eden karakterlerle dolu bir seriye azıcık ciddiyet ve olgunluk kattığı için bile sevilebilir Akainu.
seriye kattığı ciddiyet "Dragon musukoğğğğ:of::of::of:" diye bağırmaktan fazla değil.
Gorosei köpek çekerken de şu moda çok hızlı geçiyor
edit: Şeyi unuttum bak. Wano'nun 2-3 seviye atlamasına sebep olacak Kizaru'nun gidişini de yine kendi engelliyor :hhh:

seriye kattığı ciddiye "Dragon musukoğğğğ:of::of::of:" diye bağırmaktan fazla değil.
Gorosei köpek çekerken de şu moda çok hızlı geçiyor
undefined
Yav ölmenin resmen imkansız olduğu bir seride adam öldürmeyi başarabilmiş nadir bir karakter.Yarattığı gerilimin yarısını Kaido,Bm yaratamıyor.

Ast-üst ilişkisinin olduğu bir kurumda üstlerine siz ne boka yarıyonuz diye ayar çeken bir karakter.Gorosei olayına öyle bakıyorum ben.Mesela Akainu-goroseinin rütbeleri değiştir.Gorosei Aka'ya aynısını diyemezdi bile.Öyle de tehlike saçan bir adam.

Yav ölmenin resmen imkansız olduğu bir seride adam öldürmeyi başarabilmiş nadir bir karakter.Yarattığı gerilimin yarısını Kaido,Bm yaratamıyor.

Ast-üst ilişkisinin olduğu bir kurumda üstlerine siz ne boka yarıyonuz diye ayar çeken bir karakter.Gorosei olayına öyle bakıyorum ben.Mesela Akainu-goroseinin rütbeleri değiştir.Gorosei Aka'ya aynısını diyemezdi bile.Öyle de tehlike saçan bir adam.
Kimi öldürdü, şu denizci erinden mi söz ediyorsun?

Ace'ten bahsediyorsan kendi intihar ediyor gibi bir şey. Arlong'un daha fazla cinayeti vardır.
Gorosei'ye de ayar çekmekten çok kendi façası bozuldu, müdahale etmediler diye sitem ediyor. Koca ülke tiranın altında inim inim inlemiş ama paşam kendi fiyakasının peşinde. Bu adamdan da kahramanlık hikayesi devşirmeye çalışıyor sevenleri.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık