Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Nasıl bir izlenim bıraktıysa Gyaban, zamanının Usop'u olduğunu hissettiriyor bana. Roger ile ilişkisi acaba Usopp ve Luffy gibi miydi ? Devlerin ülkesinde bu zorlu koşullar altında neden yaşamak istedi ? filler bölümünde farklı bir kişilik izlenimi vermişti. Şimdi ise bayağı farklı.

Çoooook uzun bir aradan sonra selam millet,

Birkaç sorum olacak;

Wano'da en son Shanks'ın gelip saçma sapan haki şovu yapmasından sonra seriyi bırakmıştım.

Aradan epey süre geçti, işte olan bitenden az biraz haberdarım. Önüme düştüğü için gördüm G5 Luffy, Lucci'yi madara ediyor, Kizaru geliyor vs

Seri ne vaziyette?

Geri döneyim mi yoksa daha da biriktireyim mi nedir durum

Birkaç sorum olacak;

Wano'da en son Shanks'ın gelip saçma sapan haki şovu yapmasından sonra seriyi bırakmıştım.

Aradan epey süre geçti, işte olan bitenden az biraz haberdarım. Önüme düştüğü için gördüm G5 Luffy, Lucci'yi madara ediyor, Kizaru geliyor vs

Seri ne vaziyette?

Luffy yine dayak giyiyor değişen çok birşey yok.

Birkaç sorum olacak;

Seri ne vaziyette?

İnişli çıkışlı bölümler genel olarak biriktirip biriktirmeceğine ona göre karar ver bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık