Ya takımda savunma yapacak kalıplı adam yok jinbe veya franky e gerçekte kontrat veremiyor muyuz
Güç konusunda katılıyorum ve John'un solundaki dörtlü hariç hepsi var herhalde 1096'da ama onlardan hiç biri Ochoku olamaz bence. Ochoku zaman atlamasına kadar Korsan adasının hükümdârıydı, zaman atlaması sırasında adayı Karasakala kaptırdı, ölü de olabilir yaşıyorda olabilir.abi tanrı vadisindeki rocks ekibi bizim bildiğimizdende çok daha güçlü ve büyük bi ekip çıkıcak şu panelde gördüğümüz ochoku jhon felan ağır toplardan muhtemelen ordaki hepsi rocks üyesi ve hatrı sayılır güçteki karakterler çıkıcaklar.
belli olmaz en kötü diğer elemanları wb ekibi ayarında bekliyorum böyle Bi durum bile çok sıkıntı çıkarır.Güç konusunda Katılıyorum ama onlardan hiç biri Ochoku olamaz bence. Ochoku zaman atlamasına kadar Korsan adasının hükümdârıydı, zaman atlaması sırasında adayı Karasakala kaptırdı, ölü de olabilir yaşıyorda olabilir.
Yeni görüyorum a mükemmel ötesi analiz.Çokbilmişte gördüğümüz yaşlı kadın koramiral Bluegrass sanırım Kong ile aynı nesilden yani Garp ve Sengoku'dan önceki nesil. Bu çıkarımı yapma sebebim Tsuru onu "abla" olarak görüyormuş Tsuru'nun abla-kız kardeş ilişkisi olduğu bir isim daha var bu Koramiral Gion. O ise Tsuru'yu ablası olarak görüyormuş ve Gion'un yaşını bilmesekte tahminim orijinal üç amiral ile aynı nesilden belki bu abla kardeş ilişkileri üç nesildeki en güçlü kadın denizcilerin bunlar olduğuna bir göndermedir.