Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

1096.bölümde gördüğümüz Rocks korsanlarının güneş gözlüklü üyesi
Bence 450.bölümde ki 4 kollu tabancalı zombi ve "Dünyanın En Güçlü Keskin Nişancısı/Silahşörü" gibi bir ünvana sahipti.

abi tanrı vadisindeki rocks ekibi bizim bildiğimizdende çok daha güçlü ve büyük bi ekip çıkıcak şu panelde gördüğümüz ochoku jhon felan ağır toplardan muhtemelen ordaki hepsi rocks üyesi ve hatrı sayılır güçteki karakterler çıkıcaklar.

Zincirlerinden kurtulan Loki Shanks ve Shamrocka çifte tarife uygulamak için kolları sıvıyor. Yürü be Aslanım Heybetin Kutsal köpekleri korkutuyor.

abi tanrı vadisindeki rocks ekibi bizim bildiğimizdende çok daha güçlü ve büyük bi ekip çıkıcak şu panelde gördüğümüz ochoku jhon felan ağır toplardan muhtemelen ordaki hepsi rocks üyesi ve hatrı sayılır güçteki karakterler çıkıcaklar.
Güç konusunda katılıyorum ve John'un solundaki dörtlü hariç hepsi var herhalde 1096'da ama onlardan hiç biri Ochoku olamaz bence. Ochoku zaman atlamasına kadar Korsan adasının hükümdârıydı, zaman atlaması sırasında adayı Karasakala kaptırdı, ölü de olabilir yaşıyorda olabilir.

Güç konusunda Katılıyorum ama onlardan hiç biri Ochoku olamaz bence. Ochoku zaman atlamasına kadar Korsan adasının hükümdârıydı, zaman atlaması sırasında adayı Karasakala kaptırdı, ölü de olabilir yaşıyorda olabilir.
belli olmaz en kötü diğer elemanları wb ekibi ayarında bekliyorum böyle Bi durum bile çok sıkıntı çıkarır.

Çokbilmişte gördüğümüz yaşlı kadın koramiral Bluegrass sanırım Kong ile aynı nesilden yani Garp ve Sengoku'dan önceki nesil. Bu çıkarımı yapma sebebim Tsuru onu "abla" olarak görüyormuş Tsuru'nun abla-kız kardeş ilişkisi olduğu bir isim daha var bu Koramiral Gion. O ise Tsuru'yu ablası olarak görüyormuş ve Gion'un yaşını bilmesekte tahminim orijinal üç amiral ile aynı nesilden belki bu abla kardeş ilişkileri üç nesildeki en güçlü kadın denizcilerin bunlar olduğuna bir göndermedir.
Yeni görüyorum a mükemmel ötesi analiz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık