Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Hükümet D. soyuna zaten düşman. Bunlar doğal düşman diye adlandırılıyor. Burada zıt olan Garp. Gitmiş elemanların askeri olmuş. Mevcut durumlardan haberi olmasa Dragon gibi daha sonradan öğrense, sonra da ayrılmaya karar verse, sıkıntı yok. Adam yanlıştan döndü diyeceğiz. Sen kendi yolunu çizdi diyorsun? Çizdiği yol bu mu? Hükümetin askeri olmaya devam etmek, insanların canice katledildiğini bildiği halde bildiği yoldan devam etmek ne kadar doğru? Fujitora bile bu iş yanlış deyip hükümetin işine çomak sokuyor. Garp ne yapıyor? Tatil yapıyor işine bakıyor hiçbir şeye karışmıyor. Sen bunları destekliyorum diyorsan, o senin bileceğin iş. Bu yol yol değil. Aramaki gibi bir tip olsa, yine yolu belli diyicem, ses etmeyecem.
Yahu adamın karakteri böyle zaten umursamaz.Luffy öyle değil mi? Yanlış olduğunu gördü döndü diyorsun ne gördü Dragon? Kutsalların ne bok olduğunu herkes biliyordu zaten o zamana kadar Dragon bilmiyor muydu bu kutsalların ne olduğunu? İlla av partisi mi görmesi gerekiyordu? Fujitora çomak sokmak yerine ayrılsın neden demiyorsun? Yok illa Garp ayrılmak zorunda.Garpın çomak sokmadığını nereden biliyorsun hem? Luffyi bırakması bile başlı başına çomak sokmak değil mi? Yetiştirdiği Aokiji Luffyleri serbest bırakmadı mı?Dragonu serbest bırakmasa devrimciler mi olacaktı?Sana her soktuğu çomağı göstereceğini mi sanıyorsun bu seride.Sword ekibinin oynayacağı rol bile Garpın sayesinde olacaktır çünkü adamları yetiştirenler bunlar.Çok büyük patlayacaksınız zamanı gelince gibi hissediyorum ama o zaman tükürdüklerinizi yalayabilecek misiniz orası şüpheli.D soyundan olanlara düşman olsa bile hepsinin peşine D diye düşmüyorlar.Belli sırlara erişenlerin soyuna sopuna düşman oluyorlar.Örnek Ohara katliamı.Oradakilerin hepsi D miydi?Nico Robin neden kovalandı düşman görüldü?Kendi adamları Vegapunk neden öldürülmek istendi?Sabo ve Vivinin peşine neden düşüldü?Garp o an denizcilerden ayrılsa ne ortada Garp kalır ne Dragon ne Luffy.Belli şeylere şahit olduysan belli bilgilere ulaştıysan bunlara karşı cephedeysen yok edilirsin net.

Son düzenleme:
Yahu adamın karakteri böyle zaten umursamaz.Luffy öyle değil mi? Yanlış olduğunu gördü döndü diyorsun ne gördü Dragon? Kutsalların ne bok olduğunu herkes biliyordu zaten o zamana kadar Dragon bilmiyor muydu bu kutsalların ne olduğunu? İlla av partisi mi görmesi gerekiyordu? Fujitora çomak sokmak yerine ayrılsın neden demiyorsun? Yok illa Garp ayrılmak zorunda.Garpın çomak sokmadığını nereden biliyorsun hem? Luffyi bırakması bile başlı başına çomak sokmak değil mi? Yetiştirdiği Aokiji Luffyleri serbest bırakmadı mı?Dragonu serbest bırakmasa devrimciler mi olacaktı?Sana her soktuğu çomağı göstereceğini mi sanıyorsun bu seride.Sword ekibinin oynayacağı rol bile Garpın sayesinde olacaktır çünkü adamları yetiştirenler bunlar.Çok büyük patlayacaksınız zamanı gelince gibi hissediyorum ama o zaman tükürdüklerinizi yalayabilecek misiniz orası şüpheli.D soyundan olanlara düşman olsa bile hepsinin peşine D diye düşmüyorlar.Belli sırlara erişenlerin soyuna sopuna düşman oluyorlar.Örnek Ohara katliamı.Oradakilerin hepsi D miydi?Nico Robin neden kovalandı düşman görüldü?Kendi adamları Vegapunk neden öldürülmek istendi?Garp o an denizcilerden ayrılsa ne ortada Garp kalır ne Dragon ne Luffy.Belli şeylere şahit olduysan belli bilgilere ulaştıysan bunlara karşı cephedeysen yok edilirsin net.
Luffy, daha yeni tanıdığı eski düşmanına zarar verdiler diye kutsalların tekini yerin dibine yapıştırmadı mı? Nereye umursamazmış? Adam gayette insanları umursuyor. Tanrı Vadisinde olsa Xebec’le birlikte kutsallara saldırırdı Luffy.

Denizcilerde kalanlar haklıdır demiyorum, yine haksızlar ama en azından aksi hareketler ediyorlar, hükümet karşıtıyız diyorlar, onlara karşı net bir tavır almışlar.

Dragon saftirik bir erdi bu arada, kutsalları falan fistan bilmiyordu. İlk fırsatta adam kutsallara ateş ediyor.

Ben önceden de söyledim, eğer hükümet karşısında bu zamana kadar bir hareket ettiyse, o halde onun da hakkını veririz diye. Şuana kadar öyle bir şey görmedik, görünce hakkını veririz.

Garp Imu’yu gördü yok edilmedi, çünkü uslu uslu yerinde oturuyordu. Yok edilenler tehdit olanlar. Luffy, Xebec, Roger, Robin falan tehdit görülüyorlar, yok edildiler veya yok edilmek istendiler, Garp‘a dokunan yok. Adam tehdit değil ki yok edilmek istensin.

Son kere diyorum;

-Garp şuan hükümetin sadık bir köpeği gibi görünüyor, ona göre yorumluyoruz.

-İleride “ben büyük planların adamıyım, bu zamana kadar her şey planlıydı, ben aslında hükümetin en büyük düşmanıydım, sword’u denizcileri içten yıkmak için kurdum, dragon’a istihbarat sağladım” gibi açıklamalarla gözükürse, o zaman da helal olsun deriz.

Luffy, daha yeni tanıdığı eski düşmanına zarar verdiler diye kutsalların tekini yerin dibine yapıştırmadı mı? Nereye umursamazmış? Adam gayette insanları umursuyor. Tanrı Vadisinde olsa Xebec’le birlikte kutsallara saldırırdı Luffy.

Denizcilerde kalanlar haklıdır demiyorum, yine haksızlar ama en azından aksi hareketler ediyorlar, hükümet karşıtıyız diyorlar, onlara karşı net bir tavır almışlar.

Dragon saftirik bir erdi bu arada, kutsalları falan fistan bilmiyordu. İlk fırsatta adam kutsallara ateş ediyor.

Ben önceden de söyledim, eğer hükümet karşısında bu zamana kadar bir hareket ettiyse, o halde onun da hakkını veririz diye. Şuana kadar öyle bir şey görmedik, görünce hakkını veririz.

Garp Imu’yu gördü yok edilmedi, çünkü uslu uslu yerinde oturuyordu. Yok edilenler tehdit olanlar. Luffy, Xebec, Roger, Robin falan tehdit görülüyorlar, yok edildiler veya yok edilmek istendiler, Garp‘a dokunan yok. Adam tehdit değil ki yok edilmek istensin.

Son kere diyorum;

-Garp şuan hükümetin sadık bir köpeği gibi görünüyor, ona göre yorumluyoruz.

-İleride “ben büyük planların adamıyım, bu zamana kadar her şey planlıydı, ben aslında hükümetin en büyük düşmanıydım, sword’u denizcileri içten yıkmak için kurdum, dragon’a istihbarat sağladım” gibi açıklamalarla gözükürse, o zaman da helal olsun deriz.
Luffy kendi arkadaşlarına el uzatanlara karşı saldırıyor onun harici umursamaz biri Luffy.Onun harici ben hükümete karşı şunu yapayım bunu yapayım kafasında biri değil umurunda bile değil bilgisi zaten yok adamın.Garp yok edilmedi çünkü ayrılmadı ayrılsa hemen kendi ve soyu yok edilmek istenirdi bunu sanki kendisi bilmiyor mu?Net bir tavır almışlar dediğin adamlar devrimciler Kuma’yı kurtarmaya geldiklerinde kimleri korudular acaba?Garp kutsallara karşı değil mi yani :D Sadık köpek Lucci gibi Aramaki gibi adamlardır.Hatta Sakazuki ve Kizarudur.

Herkes kendi hayatını yaşıyor ne yapacak aa bak bu varmış ben en iyisi benden nefret eden oğluma gideyim.Hükümet benim soyuma düşman olsun iyice.Eğer hükümet biz yokken peşine düşüp öldürmezse Luffy zaten korsan olsun isteyen istediği gibi at koştursun.Hikaye nasıl ilerleyecek manga ne olsun devrimci Dragonun intikamı olsun.Sen hikayenin neresinde olacaksın Garp?Sen işte gidip Aokiji gibi adamları bul yetiştir gizli saklı meyveleri falan bul öyle takıl nasıl iyi mi böyle :D Hocam burada gözünü yuman varsa bence sensin sana ne söylerse ne gösterirlerse göstersinler fikrin sabit.Zaten gösterilmeyen şey için okey veriyorsun(ki hikaye burada bu şekli alabilir sword ekibi için) yani buradan bile anlaşılabiliyor niyetin neyse yapacak bir şey yok.
Dostum boşver içi dolu kafaya bir şey ekleyemezsin.

Birisi Kaptan'ını yarı yolda bırakmış önüne kim çıkarsa yarı yolda bırakmış bir tipi övüyor diğeri de katliamcı sözünü tutmayan bir tipi övüyor. Garp onlar için fazla bir karakter.

Dostum boşver içi dolu kafaya bir şey ekleyemezsin.

Birisi Kaptan'ını yarı yolda bırakmış önüne kim çıkarsa yarı yolda bırakmış bir tipi övüyor diğeri de katliamcı sözünü tutmayan bir tipi övüyor. Garp onlar için fazla bir karakter.
Kendi sabit fikirlerini yıkamayız zaten ama bence yine seviyeli güzel bir konuşma oldu ya:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık