Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Millet top tüfekle delik deşik ederken onlara laf yokta Karasakal 3 5 mermi atmış o mu çok geldi adamın bilinci tamamen gitmemişti sırf daha fazla acı çekmesin diye kurşunlarla almak istedi canını:D
Denizci askerleri vururken zombi değildi tam adamın kafa gidik zaten bide teach reis tek şarzör yetmeyince ikinciyide istiyor bilemedim shiryu kafayı alsaydıda namı yürüseydi keşke ölürken wb beddua felan etmişimdir acaba teache tayfaya aldım seni sende canımı aldın kozo diye felan:utan::fool:

Denizci askerleri vururken zombi değildi tam adamın kafa gidik zaten bide teach reis tek şarzör yetmeyince ikinciyide istiyor bilemedim shiryu kafayı alsaydıda namı yürüseydi keşke ölürken wb beddua felan etmişimdir acaba teache tayfaya aldım seni sende canımı aldın kozo diye felan:utan::fool:
Dikkat edin bu aptala diyordu beddua etmişse tayfanın geri kalanı etmiştir hoş cok da güzel geçen bir hayatı yok bedduaya gerek de yok yani 3 4 bölüme teachin de helvasını yeriz bende seriye veda ederim. :D

Orochi'nin dedesi Daimyo iken öldürdüğü diğer Daimyo'nun kim olduğunu hiç öğrenmedik ama büyük ihtimalle Oden'in karısı Toki'nin de içinde bulunduğu Amatsuki ailesinin Daimyo'su idi. Bunun kanıtı olarak Oden'in dönemindeki Daimyo'lara bakabiliriz Shimotsuki ailesinde iki bölgenin Daimyo'su Yasuie ve Ushimaru var büyük ihtimalle Kurozumi ailesi pozisyonunu kaybedince yönettikleri Kuri bölgesi suçluların toplandığı kanun dışı bir yer haline geldi, Amatsuki ailesinin varisi olmadığı için o aile de yok oldu bu yüzden yönettikleri bölge Shimotsuki ailesine verildi. Bu arada günümüzde Fugetsu ailesinin yönettiği Kibi bölgesi Denjiro'ya verilmiş yani bir ihtimal bu aile de yok olmuş olabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık