Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Neden? King'in elinde de kılıç vardı. Alevlerini kapatmasa Enma Zoro'yu öldürekti. Zoro hiç zorlanmadı mı King'e karşı? Kuzan Yonko seviyesi bir karakter, Akainu ile 10 gün kıran kırana kapışıp sonunda yenilen bir adam. Shiryu zaman atlaması öncesi ID'deki Magellan ile denk değil miydi? Aynı Magellan ID'de önüne çıkan herkesi tekleyip geçiyordu Teach ve tayfası dahil.
Shiryu ile aynı seviyededirler diyorum zaten şu an. Kuzan çok güçlü ama Uyanış falan olmadan Yonko imkansiz. Aokiji'yi zaten hep Yamato'ya yazdım ben. Magellan'da anca Shichi. seviyesi işte, şimdi Shiryu onu yakalamıştır.
Karasakal’ın tayfa ne? Don Krieg tümeni mi?
O kadar güçlü değillerdir.

Zoro, Kaido'ya dalıyorsa anca King'le faça düzelir, yoksa denk değillerdi diyordular. Kaido üzerine King yaptı hala bir şey değişmedi. @Raiden 'a ben sizin neler çektiğinizi anladım yazdım, Wano sonundaki yorumları görünce. Zorocular nasıl Luffy'i düşürüyorsa Sanciler de onu Zoro'ya yapıyor. Ulaşamadığın ciğere mundar deme durumu, her fan grubu bir üstündeki karakteri aşağı çekmeye çalışıyor kendi karakterleri yükselemediği için.
Malum tarikatçı şeyh yalayan arkadaş King en güçsüz YC1 , Zoro da King’den sonra en güçsüz ikinci YC1 Shiryu’yu yenecek diyordu. Shiryu’yu yenince bile Kata seviyesi olmayacakmış ya.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık