Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kuzan Sanji’yi tutmayı bırak çok kolay yener. Shiryu da yener zorlansa da.
Şu an amiral ayarı olmadıklarını kabul ediyorum ama Elbaf arcı sonrasından bahsediyorum ben. Shiryu'nun konumlandığı seviye en iyi ihtimalle Shichi. seviyesi olan 1.8milyar-2milyar arasıdır. Zoro, Sanji ve Jinbei'de o ayardadır işte, Shiryu yenemez bizden kimseyi. Elbaf sonrası bizimkilerin gözünü dikeceği seviye amiraller olur, belki Elbaf'ta bile amiral ayarı yapacak Zoro ve Sanji'yi.

Şu an amiral ayarı olmadıklarını kabul ediyorum ama Elbaf arcı sonrasından bahsediyorum ben. Shiryu'nun konumlandığı seviye en iyi ihtimalle Shichi. seviyesi olan 1.8milyar-2milyar arasıdır. Zoro, Sanji ve Jinbei'de o ayardadır işte, Shiryu yenemez bizden kimseyi. Elbaf sonrası bizimkilerin gözünü dikeceği seviye amiraller olur, belki Elbaf'ta bile amiral ayarı yapacak Zoro ve Sanji'yi.
Shiryu, güncelde bizimkilerden kimseyi yenemeyecekse Zoro'nun BB tayfasındaki rakibi olmasının ne anlamı kalıcak?

Shiryu, güncelde bizimkilerden kimseyi yenemeyecekse Zoro'nun BB tayfasındaki rakibi olmasının ne anlamı kalıcak?
Elinde kılıç var diye Zoro'yu zorlayacak hali yok. Yanındaki Amiral seviyesi Aokiji ile aralarındaki farkı net gördük. Önceki mesajımda yazım; Kara Sakal tayfasına Imu güçlendirmesi şart(veya başka bir şey), bu arc sonrası Zoro, Shiryu'yu terlemeden yener.

Shiryu Sanji’yi kuşbaşı doğrar. Tayfadan birilerini yüceltmek için başka karakterleri harcamaya gerek yok.

Shiryu Sanji’yi kuşbaşı doğrar. Tayfadan birilerini yüceltmek için başka karakterleri harcamaya gerek yok.
Sanji'yi yüceltmiyorum, Shiryu'nun çapı belli etti kendini. Güncel Sanji'ye amiralden başkası racon kesemez, kuşbaşı yapacak biri varsa o kişi Sanji'dir. Bizim tayfanın Yonko olduğunun farkında değilsiniz heralde?

Elinde kılıç var diye Zoro'yu zorlayacak hali yok. Yanındaki Amiral seviyesi Aokiji ile aralarındaki farkı net gördük. Önceki mesajımda yazım; Kara Sakal tayfasına Imu güçlendirmesi şart(veya başka bir şey), bu arc sonrası Zoro, Shiryu'yu terlemeden yener.
Neden? King'in elinde de kılıç vardı. Alevlerini kapatmasa Enma Zoro'yu öldürekti. Zoro hiç zorlanmadı mı King'e karşı? Kuzan Yonko seviyesi bir karakter, Akainu ile 10 gün kıran kırana kapışıp sonunda yenilen bir adam. Shiryu zaman atlaması öncesi ID'deki Magellan ile denk değil miydi? Aynı Magellan ID'de önüne çıkan herkesi tekleyip geçiyordu Teach ve tayfası dahil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık