Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

4 yıl önce. Yamato meyve kullanmıyordu. Çarpışma sahnelerinde hiç haki yıldırımı yoktu.

Ace wb tayfasına katıldıktan sonra çok güçleniyor. Ondan önceki son dövüşü jinbe'ydi ve berabere kaldılar.
Tamam işte 4 yıl öncesinde bile meyvesiz Yamato ile denk dövüşmüş, MF savaşına kadar güçlenmeye devam etti. Oda, şuan Ace vs Kuin çizse Kuin'in kazanabileceğini hiç sanmıyorum.

%100 hater gözünden bakıyorsun. Ace hiçbir halt yapamaz Queen'e. Smoothie'nin olayını görmedik diye Queen'in üstüne almak da ilginçmiş. Meyve yeteneği de cacık zaten. Lucky Roux'u YC2 seviyesinde görmüyorum. Çok daha üsttedir muhtemelen. Son olarak Burgess'ı Queen'den zayıf görmenden de anladım hater olduğunu. Canon dışı söylemler.
Canon ne demekmiş? Hater gözüyle baktığım yok, sen abartıyorsun. Hele Ace'ı güçsüz görmek ve Kuin'e hiçbir şey yapamayacağını düşünmek, çok yanlış düşünceler.

Ayrıca Burgess'i, Kuin'den daha zayıf görmem ne alaka, öyle bir beyanda bulunmadım ve öyle düşünüyorsam da nasıl hater olmuşum? Düşüncelerini değil de, kelimeleri sıralamış gibisin.

Canon ne demekmiş? Hater gözüyle baktığım yok, sen abartıyorsun. Hele Ace'ı güçsüz görmek ve Kuin'e hiçbir şey yapamayacağını düşünmek, çok yanlış düşünceler.

Ayrıca Burgess'i, Kuin'den daha zayıf görmem ne alaka, öyle bir beyanda bulunmadım ve öyle düşünüyorsam da nasıl hater olmuşum? Düşüncelerini değil de, kelimeleri sıralamış gibisin.
Teach'in tayfasındaki iki numara daha güçlüdür dedin. Nasıl öyle bir beyanda bulunmamış oldun?

Reis Ace 2 yıl önce öldü. Yamato meyve kullanmadı, Ace kullandı. Ace MF'ye kadar Power up almadı.
Sanji, Kuin ile zaman atlamasının öncesinde mi kapıştı sanki? Zaman atlamasından sonra kapıştılar bir de tayfanın çok güçlendiği Wano arcında. Ace yaşasaydı zaman atlamasından sonraki hali Kuin'i fena döverdi -ki zaman atlaması olmasada MF'deki Ace'in yeneceğini düşünüyorum.

Teach'in tayfasındaki iki numara daha güçlüdür dedin. Nasıl öyle bir beyanda bulunmamış oldun?
Güce göre sıralama yok orada, Burgess neye göre iki numara? İkincisi Tiç'in tayfadaki iki numara daha güçlü dediysem nasıl Kuin'den zayıf demiş oluyorum? Bir önceki yorumunda ne yazdığının farkında mısın?

Son olarak Burgess'ı Queen'den zayıf görmenden de anladım hater olduğunu

Sanji, Kuin ile zaman atlamasının öncesinde mi kapıştı sanki? Zaman atlamasından sonra kapıştılar bir de tayfanın çok güçlendiği Wano arcında. Ace yaşasaydı zaman atlamasından sonraki hali Kuin'i fena döverdi -ki zaman atlaması olmasada MF'deki Ace'in yeneceğini düşünüyorum.
TS öncesi Jinbe Queen'i yenerdi yani? Hiç sanmıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık