Aynen kanka ben de o köydenim.Kral Hakisiz g4 yumruklarından daha güçlü yumruk atar Zoro.
Aynen kanka ben de o köydenim.Kral Hakisiz g4 yumruklarından daha güçlü yumruk atar Zoro.
Sadece 1 aycık Garp'ın yumruk antrenman setini tamamlasın, yeterli gelecektir.Dof imkansız.
Kılıç ustası yumruğuyla mı dövüşecek?
Ben bu yeteneği içeri sızmak için kullanacaklar diye düşünmüştüm .Eğer dediğin gibi karasakal devon dan meyve yetenekleri alabiliyorsa kesin alır bu meyve yeteneğini devon a bırakmaz. Ama şahsen karasakalın daha güçlü bir meyve almasını isterim ki tayfayı çok daha fazla zorlayacak bir düşman olsun.Aklıma geldi bir anda sizce olur mu?
Bilindiği gibi Gorosei Saturn öldü ve ölmeden önce Devon ona dokundu ve haliyle güçlerini almış olabilir.
Almışsa İM'in bahşettiğini düşündüğümüz güçlerden olan yaraları çok hızlı iyileştirme gücü bir şekilde Karasakal'a geçer mi... Geçerse Karasakal çok acayip bir güç artışı alır gibi geliyor bana...
Ne dersiniz?
Bilemiyorum yaralanmayan bir Karasakal çok ciddi bir rakip olabilir...Ben bu yeteneği içeri sızmak için kullanacaklar diye düşünmüştüm .Eğer dediğin gibi karasakal devon dan meyve yetenekleri alabiliyorsa kesin alır bu meyve yeteneğini devon a bırakmaz. Ama şahsen karasakalın daha güçlü bir meyve almasını isterim ki tayfayı çok daha fazla zorlayacak bir düşman olsun.