Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kaç panel dövüşüyor? İki mi üç mü? Aynı panellerin akabinde Garp vs. Luffy, Luffy vs. Mihawk da yaşanıyor. Luffy kurtulsun diye ortaya atılmış vista’yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Bu kafayla daha çok patlarsınız.
Sen cidden seriyi okumuyo gibi geliyosun ben sana garp ve mihawkın durumları hatırlatayım.
Mihawk luffyi yakalamaya çalışırken vista engelliyor ve offscreen bi fıght bile dönüyor demekki mihawk savaşa ara verelim diyor.
Garp luffye karşı gözünü kapayıp salıyor bu sengoku tarafındanda onaylanıyor.
Vistayı büyütmedim zaten mihawkı küçülttüm ?

Sen cidden seriyi okumuyo gibi geliyosun ben sana garp ve mihawkın durumları hatırlatayım.
Mihawk luffyi yakalamaya çalışırken vista engelliyor ve offscreen bi fıght bile dönüyor demekki mihawk savaşa ara verelim diyor.
Garp luffye karşı gözünü kapayıp salıyor bu sengoku tarafındanda onaylanıyor.
Vistayı büyütmedim zaten mihawkı küçülttüm ?
Bak canım, Garp vs Luffy’de Garp’ın saçma bir şekilde salması = Luffy’i kurtaran Vista. İkisi de plot armor. Normalde Mihawk’ın kral hakiyle bayıltması gerekiyor Luffy’i, keza Garp istese üfleyerek gezegenin öteki ucuna gönderir Luffy’i. Bir yerde “ağğ toğrunum” zırvasıyla Luffy’i kurtarıyor mangaka, diğer yerde “Vista güçlüdür he, bakın Mihawk’ı tutabiliyor” zırvasıyla. Bunu anlayacak kapasitenin olduğunu düşünüyorum.

Kuzana + yazar bu ? Yerin altına düşmek kaybetmek olmuyor adam sapasağlam ayaktaydı savaş sonuna kadar savaştı.
O zaman Kuzan da Garp’a karşı kaybetmedi. Sapasağlam ayaktaydı, en nihayetinde Garp’ı mapusa atan da Kuzan’dı. Senin mantığına göre Kuzan > Garp.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık