Bu adamın Jahoyla ne ilişkisi var ki bu kadar abartıldı. Bir yayın açmışlar o kadar.Biz Razıyız Jahonun yan Çarından.
Bu adamın Jahoyla ne ilişkisi var ki bu kadar abartıldı. Bir yayın açmışlar o kadar.Biz Razıyız Jahonun yan Çarından.
Greenbull ve Fujitora nasıl kizaru'dan daha güçlü oluyor?Katakuri-King-Zoro,Shiryu-Marco bunları alır. Benn Beckmann ayarında gücü vardır. Amirallerden Ryokogyu-Fujitora-Kuzan üçlüsü alır,Kizaruyu zorlar.
Vivre Card'ında. Gerçi ben vivre card'lara çok güvenmem ama Beckman hakkında elde yeterince veri yok. O yüzden mecbur kaldım.@Excessum ''Beckman için fiziksel özellikler olarak Shanks'a yakın denildi'' bu nerede denildi ?
Böyle bişi hatırlamıyorum ondan sordum. Sbs olmadıkça güvenmemek lazım.Vivre Card'ında. Gerçi ben vivre card'lara çok güvenmem ama Beckman hakkında elde yeterince veri yok. O yüzden mecbur kaldım.
Böyle bir şeyi ima ettiğimi hatırlamıyorum kanıtın var mı?Benim Zorocu olduğum iddiasını yayan ekipten.
Şakaydı zaten de o kadar çok kişi söyledi ki kim var kim yok hatırlamıyorum.Böyle bir şeyi ima ettiğimi hatırlamıyorum kanıtın var mı?