1) meyveustalığı zamanla artar hız a laf etmedim ?
Cevap verdiğin şey buydu:
1) Hayatında ilk kez g5 kullanıyor. İlk kez dövüşmüyor. Rakibin saldırıdan sıyrılıp kontra atması meyve ustalığıyla alakasız konu.
Hemfikirsek gereksiz uzatmışız.
-------
2) kizaruo dediğin pizza kısmından önce luffyi kaldırıyor yemek verip bide kaldırdığı adamımı öldürmeye çalışcak geri duruyor denir
Şu ikinci maddede ben kizaru'nun kalktıktan sonraki ciddiyetinde değilim. Luffy Kaido'ya karşı ciddi değil diyordun:
2)savaşın başı hiçbişiy yapmadab kaıdonun üstüne koşup darbe yiyor bu luffynin kaıdoyu pekte ciddiye almadığını gösterir
Bu yüzden pizzadan ve ip atlamadan bahsettim. Gear 5 hiçbir zaman ciddi değil.
------
3) düz gear4 ejder kaıdoyu bisüre bayıltıyor base luffyde dövüyor baya oralarıda ataydın ? Burdan panel atamıyorum ben(attığın yer savaşın bi kısmı gelecek gördüğü pasif bişey)
Attım görmemişsin. Burda:
Hemen ardından boundman'la dövüşü:
Ikisi de birbirinin kafasına vurdu. Kaido sapasağlam. Luffy nerdeyse bayılmış g4 kapanmaya başlamış.
Burda kullandığı saldırının adı "Roaring thunder bagua". Bu yüzden "kükreyen" diyor türkçede. Luffy gear 4'e geçince normal thunder bagua yerine bunu kullandı.
"Bayılttı" dediğin sahne galiba burda bi anlığına gözünün beyazlaması. Aynısı 5vs2'de yumruk yediğinde de oluyor. Attığım iki sahne arka arkaya. Bişey atlamadım. Kaido direk kalkıp vuruyor.
----------
4) teknik ismi değişince kendini tutmuş sayılmıyor boş arguman
???
Adamın 3 farklı isimde saldırısı var.
1-Thunder bagua= Base luffy'e karşı kullanıyor.
2-Roaring thunder bagua= gear 4'e karşı kullanıyor.
3-Death destroyer thunder bagua=Gear 5'e karşı kullanıyor.
Senin iddaan ne şimdi, luffy güçlendikçe thunder bagua'nın ismi niye değişiyor?
5) savaşın kaıdonun üstün oldupu kısımlarını atıp bana ölçek sunma gear4 ve base luffynin kaıdodan defalarca kan alması dediğim herşeyi doğruluyor
6)kendini tuttuğu kısım base luffyden sonra geçıyor luffy belirtiyor demiştim alkol alması kendi sorunu kaıdonun ve alkolluyken hareketleri garipleştiği için luffy vuramıyor
Cımbızla ayıkladığım yok. "Geleceğe baktıktan sonra" dedim ve ordan itibaren tamamını attım. Snakeman dövüşü ile boundman arasında atmadığım tek şey bu:
Kimse kimseye vurmadı diye atmadım.
Snakeman'ı gelecek görmeyle, boundman'ı da Roaring thunder bagua'yla ezdi adam. Base luffy'e karşı kullanmadığı şeyler ikisi de.
----------
6)kendini tuttuğu kısım base luffyden sonra geçıyor luffy belirtiyor demiştim alkol alması kendi sorunu kaıdonun ve alkolluyken hareketleri garipleştiği için luffy vuramıyor
Kaido'nun kendini tutması bariz belli edildi. Dövüşürken hakisini arttırınca üstün gelmeye başlamıştı luffy söyledi:
Yamato gökyüzü yarılmasına Oden'in defterindeki bi efsane olay diye bakıyor:
Tepkisinden belli Yamato'nun hakisi bunlara yakın değildi. Ancak kaido üstte attığım sahnedeki üstünlüğü yamato'ya da, ilk round'daki luffy'e de hemen kurmadı. Denk çarpıştıklarını çok gördük. Sonradan arttırıyor.
Sadece haki değil. Adamın formu bile değişti. Bu yamato karşısındaki kaido:
Bu da luffy karşısındaki hali:
Tek tek atmayacağım surat ve kas yapısı baya farklı. Ancak kaşlardan ve dişlerden net anlaşılır adam meyvesinde bile değişiklik yapmış.
Luffy'le ilk round dövüşünde ve yamato'da kendini epey tuttuğu bariz. Tip bile farklı. Base haline karşı da dövüş sırasında haki arttırıp üstün geldiğini luffy söylüyor.
Gear 4'e ve 5'e karşı da daha önce göstermediği şeyler kullanıyor. Rakip güçlenene kadar adam tutuyor işte kendini. Daha ne kadar belli edilmesi lazım anlamıyorum. Senin dediğin gibi her şeyini baştan ortaya koyup base luffy'le denk dövüşüyor olsaydı g4 ezerdi onu. G5 de dövüşmezdi bile çöp gibi harcardı.
7) gear5 e kaıdo vuruyor luffy hiçbişey olmamış gibi geri gelıor dediğim gibi kizarunun luffyden uzaklaşma sebebi görevi ve bu onun odağını luffye daha az vermeye zorluyor bu kizaruya - yazıyor luffy zaten hep peşinde tek odağı kizaru hangi taraf daha dezavantajlı belli oluyor
Bişey olmamış gibi olduğu nerden çıktı? 1 darbe var gerçekten hasar yemediği. Onun dışında gayet hasar alıyor. Ağzından kan geldiği de oldu, bayılmış gibi toon force efekt verildiği de oldu. Dişi de düştü.
Eğer kizaru'nun yenme şartı luffy'nin süresinin bitmesi ise Kizaru'nun dövüşten kaçması direk kizaru'ya avantaj sağlar.
8) bana savaştan kaıdo şurda üstün şurda luffye vurmuş şurda üstün gear5 e şu tekniği kullanmamış diyip kendini tutuyor demen saçmalık
Aynı şeyi tekrarlamış olacağım ama adam 3 farklı seviyede thunder bagua göstermiş, luffy yeni form açana kadar da bi tık üstünü saklamış. Bunun rakip güçlenene kadar kendini tutmasından başka açıklaması yok. Adam g4'le son çarpışmalarında bile en iyi thunder bagua'sını kullanmamış.