Hala duruyorsa @RedTeroR e kolay gelsin şimdiden.Luffy Onigashima çatısında öldüğünde yaşam kartı ne oldu acaba? Fikri olan var mı?
Yandı bitti kül oldu diyecekHala duruyorsa @RedTeroR e kolay gelsin şimdiden.
Niye kafanı o kadar takıyorsun geri gelmiştir hiç mi ölüp gelen karakter görmedinHala duruyorsa @RedTeroR e kolay gelsin şimdiden.
Yaşam karları yok olduktan sonra geri geliyor mu ki?Niye kafanı o kadar takıyorsun geri gelmiştir hiç mi ölüp gelen karakter görmedin![]()
Yani kazanın doğurduğuna inanıyorsun ama öldüğüne inanmıyorsunYaşam karları yok olduktan sonra geri geliyor mu ki?
Gayet mantıklı sende potansiyel gördümYandı bitti kül oldu diyecekHasır Şapka filosu o yüzden bir türlü yardıma gelemiyor diyecek
![]()
61'siz başlamış hikayeye, neden filo gelmemişmiş, filo ışınlanmayı buldu da bizim mi haberimiz yok nereye geliyorGayet mantıklı sende potansiyel gördüm@RedTeroR Arkadaşta potansiyel var.Luffy Ace gibi yavaş yavaş ölüme yaklaşmadı bir balyoza aniden öldü gitti yavrucak
o yüzden filodakiler kağıdın küçüldüğünü farketmeyip kaybettim sanmışlardır.
![]()
Çok basit.Şelaleyi geçemeyeceklerini bildiklerinden gelmemişlerdir.61'siz başlamış hikayeye, neden filo gelmemişmiş, filo ışınlanmayı buldu da bizim mi haberimiz yok nereye geliyor![]()
Mabattan sallamayı deneyince iyi şeyler çıkıyormuşGayet mantıklı sende potansiyel gördüm@RedTeroR Arkadaşta potansiyel var.Luffy Ace gibi yavaş yavaş ölüme yaklaşmadı bir balyoza aniden öldü gitti yavrucak
o yüzden filodakiler kağıdın küçüldüğünü farketmeyip kaybettim sanmışlardır.
![]()
Ben Wano'ya o yüzden gelemiyorlar demedim ki61'siz başlamış hikayeye, neden filo gelmemişmiş, filo ışınlanmayı buldu da bizim mi haberimiz yok nereye geliyor![]()