Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bu Shamrock 40 yaşında olmasına rağmen Saint olarak geçmiyor. Bunu Bayan Figarland'ın kutsal ejder olmamasına bağlayanlar var. Tanrı Vadisi'ndeki turnuvada Shanks'ın turnuvanın ödül sandıklarından birinde olduğunu da düşünürsek Garling baba bize sinema izletecek gibi duruyor... @Montana @William cutting
Adam padişah gibi üç beş cariye almış, sıkıntı usta, bayan figarland aslında bayanlar çıkabilir.

Nika'dan sonra meyveler bende pek etki yaratmıyor. Nika o rüzgârı hüp diye içine çekip alttan zort diye salarak dağ devirir. Sonra da gevşek gevşek güler.
Oda'nın bakış açısı meyveyi çok güçlü yaptım değil. Zamanında onca güçlü meyveler varken neden lastik sorusuna en saçma garip güç bu. Ve bunla istediğim gibi hikayeyi esnetirim diyor.

Bu Shamrock 40 yaşında olmasına rağmen Saint olarak geçmiyor. Bunu Bayan Figarland'ın kutsal ejder olmamasına bağlayanlar var. Tanrı Vadisi'ndeki turnuvada Shanks'ın turnuvanın ödül sandıklarından birinde olduğunu da düşünürsek Garling baba bize sinema izletecek gibi duruyor... @Montana @William cutting
Garling ailesinin hikayesini umarım en kısa sürede detaylı bir şekilde görürüz.

Kızıl saçlar bayan Garling’ten geliyormuş şöyle biriymiş.
Aslında tüm ipler onun elindeymiş Garling astım kestim diye kendini eğlendiriyormuş. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık