Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Luffy Noah’ın bir ucundan diğerine yumruğunun ulaşmasını beklerken @William cutting @Alpamis
@King
Kardeş hesaplar orada. Oda bir adanın yarısı kadar gemi yaptı. Ona sor.:D BAA adası çok büyük. İçinde bir araçla bir yerden bir yere yaklaşık 1 saatte gidiliyor. En kötü 1-2 km büyüklüğünde bu şey. 150 km hiç demedim ben gemiye. 100 km dedim ama bana da fazla geliyor. Ama bu hesap adadaki konumlar arası 150 km bilgisi varken geçerliydi.

@King
Kardeş hesaplar orada. Oda bir adanın yarısı kadar gemi yaptı. Ona sor.:D BAA adası çok büyük. İçinde bir araçla bir yerden bir yere yaklaşık 1 saatte gidiliyor. En kötü 1-2 km büyüklüğünde bu şey. 150 km hiç demedim ben gemiye. 100 km dedim ama bana da fazla geliyor. Ama bu hesap adadaki konumlar arası 150 km bilgisi varken geçerliydi.
Konu Luffy olunca nasıl derinlemesine araştırmışsın. Zoro olsa Enma deyip geçerdin. :D

@King
150 km bilgisi varsa 75 km eder Marmaray boyutundaymış Noah @Montana :) https://t24.com.tr/haber/iste-marmaray-hattin-uzunlugu-763-kilometre-saatte-75-bin-yolcu,242854

Forumda gördüğüm çeviride vardı ama orjinal çeviride bulamadım. Daha sonra Kralın çocukları hava aracıyla BAA'da bir noktada bir noktaya bir satte varacaklarini soyledigi bir bilgi var. Oradan hareketle yine ada kilometrelerce uzunlukta çıkıyor. Noah'ın en kötü bu bilgilerle bile 10 km si var gibi. Zaten bu antik bir şey.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık