Gamabunta'nın boyu databook'ta 18 metre açıklanınca dünyaları yıkılmıştı bazı insanların.Perspektif sıkıntılı serideki boyutlar üzerinden güç çıkarımı yapmak mı.. Naruto biteli yıllar olmasına rağmen geek ruhu aramızda geziyor![]()
Gamabunta'nın boyu databook'ta 18 metre açıklanınca dünyaları yıkılmıştı bazı insanların.Perspektif sıkıntılı serideki boyutlar üzerinden güç çıkarımı yapmak mı.. Naruto biteli yıllar olmasına rağmen geek ruhu aramızda geziyor![]()
Adam o kadar şey yazmış cevaba bak. Alpa seni raporlasa haklı. xDYav he he
Onu da anlattık. Perspektiflerin çoğunda büyük çizilmiş zaten. Ama yine de Oda bu konuda çok da başarılı değil. Ama diyalogları da inceledim. Orada da Decken direk yarısı boyutunda diyor.Bence de çizime bakmamak lazım @Alpamis'ın attığı sahnelerdeki baa'nın yarısı kadar sözü daha anlaşılır bir kaynak. 100km çıkarımı olası.
Kardeşim biz de emek harcadık o mesaja, emek ayrımcılığı yapmayın lütfenAdam o kadar şey yazmış cevaba bak. Alpa seni raporlasa haklı. xD
Komple bir arc'ı hızlı hızlı taradım be abi sen ne emeğinden bahsediyon?Kardeşim biz de emek harcadık o mesaja, emek ayrımcılığı yapmayın lütfen![]()
Düşünsel emekKomple bir arc'ı hızlı hızlı taradım be abi sen ne emeğinden bahsediyon?![]()
Mesele Koby'nin ne kadar güçlü döndüğü ise Sanci ayarında dönmüş, sword muhabbetleriyle de baya gelişmiş zaten. Bizimkilerin torpiline yetişmesi için esaslı bir meyva şart elemana. Böyle dağ taş ölçümü komik duruyor:ddBence de çizime bakmamak lazım @Alpamis'ın attığı sahnelerdeki baa'nın yarısı kadar sözü daha anlaşılır bir kaynak. 100km çıkarımı olası.
Krater, dağ ölçümlerini hatırlıyorum. Çok ilginç bir özveriydi.Gamabunta'nın boyu databook'ta 18 metre açıklanınca dünyaları yıkılmıştı bazı insanların.
@RedTeroR bu üye ne bu kadar haklı?Mesele Koby'nin ne kadar güçlü döndüğü ise Sanci ayarında dönmüş, sword muhabbetleriyle de baya gelişmiş zaten. Bizimkilerin torpiline yetişmesi için esaslı bir meyva şart elemana. Böyle dağ taş ölçümü komik duruyor:dd
Krater, dağ ölçümlerini hatırlıyorum. Çok ilginç bir özveriydi.
Noah'ı yok eder Coby'nin saldırısı denilince muhabbeti açıldı.Mesele Koby'nin ne kadar güçlü döndüğü ise Sanci ayarında dönmüş, sword muhabbetleriyle de baya gelişmiş zaten. Bizimkilerin torpiline yetişmesi için esaslı bir meyva şart elemana. Böyle dağ taş ölçümü komik duruyor:dd
O evrende bazı insanlar çıkadıkları rakamların ne kadar absürt olduğunu düşünemedi maalesef. Yan yana onlarca dağ var hepsinin dikey olarak everest dağından yüksek olması lazım. Madara'nin chibaku'larına öyle rakamlar çıkıyordu ki atmosfere sığmayıp uzaya taşmaları falan gerekiyordu.Mesele Koby'nin ne kadar güçlü döndüğü ise Sanci ayarında dönmüş, sword muhabbetleriyle de baya gelişmiş zaten. Bizimkilerin torpiline yetişmesi için esaslı bir meyva şart elemana. Böyle dağ taş ölçümü komik duruyor:dd