Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

shiryu hakkında eldeki doneler şunlar
1)ts öncesi magellana eşit
2) lawın deyimine göre karasakal ekibi hep bi ödül artışı yaşamış burdan shiryununda aksiyonlara dahil olduğunu düşünebiliriz.
3)bu adam meyvesiz magellana denkti meyveli magellanın üstündedir rahat.
4)çok zeki bi herif garpı delmesi güç değil çok büyük battle ıq başarımı kobyi kullanarak garpı zayıflattı adam.
5)sonuç olarak hem hakinin görsele eklenmesiyle görünmez bi powerup hem meyvesel hemde bu geçen 2 yılda boş durmadığını bildiğimiz için aksiyonlardan belirli bi oranda güç artışı yaşamış olması muhtemel
shiryu sizin tahmin ettiğiniz kadar zayıf bi sağ kol çıkmayacak haberiniz olsun.
Kendini yormana gerek yok ki o kadar açıklama yaparak. Ben adamı Zaten Yc1 - Amiral arası bir seviyede görüyorum; bugün kapışsalar Zoro veya Sanji'nin onu yenebileceğini düşünüyorum, mevzu bu. Amiral seviyesi diyenin kendi görüşüdür, şimdilik o havaya sahip değil adam.

Kendini yormana gerek yok ki o kadar açıklama yaparak. Ben adamı Zaten Yc1 - Amiral arası bir seviyede görüyorum; bugün kapışsalar Zoro veya Sanji'nin onu yenebileceğini düşünüyorum, mevzu bu. Amiral seviyesi diyenin kendi görüşüdür, şimdilik o havaya sahip değil adam.
yc1-amiral aralığıdır bencede zaten ama zoroya sağlam rakip olucağı kanaatindeyim adamın maks aksiyonu garptan düz yumruk yiyip çekilmek olduğu için kötü gözüktü biraz fandom yc3 felan diyor shiryuya seni onlardan sandıydımda aşağı yukarı aynı fikirdeymişiz :)

garptan düz yumruk yiyip çekilmek
Bak böyle olmaz açık verme, isminin hakkını vermen lazım. Garp yumruk atmadı, yakasından tutup yere vurdu sadece ve kan aldı adamdan, sonrası topuk zaten.

Bizim ekibin Elbaf'ta power-up aldığı senaryoda Shiryu; Zoro ve Sanji'nin gerisinde kalır. Oda'nın uzun zamandır alt yapısını oluşturduğu Devrimci vs Kara Sakal kapışması olsa bile bu seferde rakibi Ivankov olur heralde. Şimdilik hiç ümidim yok bu adamdan, umarım kılıcına adam akıllı bir meyve yedirirler.

Bak böyle olmaz açık verme, isminin hakkını vermen lazım. Garp yumruk atmadı, yakasından tutup yere vurdu sadece ve kan aldı adamdan, sonrası topuk zaten.

Bizim ekibin Elbaf'ta power-up aldığı senaryoda Shiryu; Zoro ve Sanji'nin gerisinde kalır. Oda'nın uzun zamandır alt yapısını oluşturduğu Devrimci vs Kara Sakal kapışması olsa bile bu seferde rakibi Ivankov olur heralde. Şimdilik hiç ümidim yok bu adamdan, umarım kılıcına adam akıllı bir meyve yedirirler.
yumruk değil bak haklısın garp fanı olarak çok açık verdik reis yumruk atsa shiryu ne olurdu acaba.

YC1 Amiral arası bir uçurumdur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık