Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Arlong çok güçlenmiştir şuan Holdem'i döver.
Geri gelse dövebilir heralde blue haki arlong.😎
Bu herkes için geçerli. Sadece amiraller ve sengoku değil. Hakili çoğu çarın luffy'i teklemesi lazımdı.

Magellan'a dokunma problemi olmasa biraz zorlayabilecek gibiydi. Bazookayla sağlam vurdu. Teach'i jet pistol'le odanın diğer tarafına uçurup duvara gömdü.

2y arada evrenin genel olarak seviyesi değişti. Haki top 3-4 yonkou komutanı yerine 10-20 komutanın kullanabildiği bişey oldu. Eski karakterler çok güçsüz görünse de gerçekten fark o kadar değildir derim.

Tabi holdem iyi isim yapabilirdi başka okyanuslarda ama featler üzerinden göründüğü kadar değildir bence. Depresyondaki shicibukailerin bahanesi olsa da lucci bile önemli bi isimdi.
Usta mf çok ayrı bi sezon fazla plot içeriyor korsanlar için denizci tarafındakileri ts sonrası hali ile al koy marıneforda kizaru klon aça aça wb ve ordusunun yarısını süpürür zaten.
Holdem 300-400 milyonluk adamdı galiba arlongun tek olayı fiziksel kuvveti ve dişleri yeni bişiyler almazsa yeni dünya ayarında değil bence arlong.
Tama kimleri dövebilir ben Buggy diyorum
Buggy güçsüzde buggy dama atsa geçmiş olsun 10 bina felan yıkabilcek adam buggy sama .

Şuanki evrene göre mangaka'nın hakiyi daha manga başlangıcında anlatıp east blue'da ana kadroya kullandırtması lazımdı.

Şuana kadar seviyeler öyle uçtu ki mangada gösterilene göre Holdem'in arlong'dan net güçlü olması lazım. Tabi muhtemelen mangakanın kafasında öyle değildir.

Tama sahnesi Oda'nın pek düşünmeden çizdiği bi gag'dır diye tahmin ediyorum. Ama diğer mangalar gibi ciddi powerscaling muhabbetine girersen tama>enies lobby lucci falan çıkar artık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık