Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bro burda mantık hatan var,adam zaten Shanks’ı Roger’ın önüne koymuş Mihawk>Shanks denkleminden Mihawk>Roger çıkıyor otomatikmen.Shanks’ın Roger’ı geçmesini hiçkimse garip bulmazken Mihawk neden saçma bulunuyor?? Ben eşit olduklarını düşünüyorum orası ayrı.Op tartışmalarının %20’sini falan Shanks-Mihawk tartışmaları oluşturuyor zaten,ateş olmayan yerden duman çıkmaz…

Ha birde Mihawk>Shanks dedi diye adama müptezel denmiş samimiyetten demişse sıkıntı yok da diğer türlü hoş olmamış.
Ayrıca OP tartışmalarının %20'sinin Shanks-Mihawk tartışması olmasının ne önemi var? @Montana'nın deyimiyle Mihawk önce şu listeye girsin.

Bana göre Shanks'ı da Roger'ın önüne koymaları mantıklı değil ki? Ben Shanks'ın Roger'ı geçtiğini düşünmüyorum ayrıca Mihawk>Shanks denkleminin doğruluğunun ispatı nedir ki Mihawk>Shanks>Roger olsun. Bence imkânı yok, hadi en kötü Shanks=Mihawk olsun. Oda'nın fav karakteri Shanks. Bu adamı bariz bir şekilde diğer karakterlerden kayırıyor. Shanks'ın MF'deki ağırlığı bile ortada. Vista ile kılıç tokuşturan Shanks düşünemiyorum ben şahsen. Oradaki denklem bana sorarsan şöyle olur. Roger>Dragon=Shanks>Mihawk
Yav 3.5 milyarlık adam vistayı mı tekleyemiycek? Kolpadan dolanıyor marinford da,bu kadar zor olmamalı bunu anlamak.
Ayrıca OP tartışmalarının %20'sinin Shanks-Mihawk tartışması olmasının ne önemi var? @Montana'nın deyimiyle Mihawk önce şu listeye girsin.
? O panelin güç ile alakası ne? Koby’nin olduğu herhangi bir listede olmasın zaten Mihawk.:ehe:

Yav 3.5 milyarlık adam vistayı mı tekleyemiycek? Kolpadan dolanıyor marinford da,bu kadar zor olmamalı bunu anlamak.

? O panelin güç ile alakası ne? Koby’nin olduğu herhangi bir listede olmasın zaten Mihawk.:ehe:
Usta o kadar şey yazdım tek cevap verdiğin şey Vista kısmı mı? :) Ayrıca o attığım paneli güçten dolayı atmadım. E. Oda için Mihawk'ın seri sonunda o paneldekiler kadar önemi yok demek ki. Koby'nin ne kadar güçlendiğini karşısına sağlam bir rakip gelince daha iyi görücez sen hâlâ güçsüz sanmaya devam et.

Usta o kadar şey yazdım tek cevap verdiğin şey Vista kısmı mı? :) Ayrıca o attığım paneli güçten dolayı atmadım. E. Oda için Mihawk'ın seri sonunda o paneldekiler kadar önemi yok demek ki. Koby'nin ne kadar güçlendiğini karşısına sağlam bir rakip gelince daha iyi görücez sen hâlâ güçsüz sanmaya devam et.
Reis feat eksikliği konusunda haklısın ona birşey diyemem.Mihawk’ın altyapı Shanks’ın düellosunu ciddiye almamasından geliyor,mesela Shanks’ın Kid’i teklediği kılıç tekniği Mihawk’a yazar direk Mihawk Kamusarileri çizik almadan engelliyormuş demekki bunlar düello yaptığı zamanlar.Shanks Roger’dan güçlü değil diyorsan evet Mihawk ta güçlü değildir ne Roger,Wb,Garp’dan ama Shanks bunları aşmışsa Mihawk ta aşabilir gayet.Koby’i konuşmak istemiyorum. :D

Reis feat eksikliği konusunda haklısın ona birşey diyemem.Mihawk’ın altyapı Shanks’ın düellosunu ciddiye almamasından geliyor,mesela Shanks’ın Kid’i teklediği kılıç tekniği Mihawk’a yazar direk Mihawk Kamusarileri çizik almadan engelliyormuş demekki bunlar düello yaptığı zamanlar.Shanks Roger’dan güçlü değil diyorsan evet Mihawk ta güçlü değildir ne Roger,Wb,Garp’dan ama Shanks bunları aşmışsa Mihawk ta aşabilir gayet.Koby’i konuşmak istemiyorum. :D
Koby seni fena üzecek. :D

Babasıyla oğlunun seviyesi potansiyelleri belli. Mihawk'ın ne gibi featleri var mesela, Vista ile kılıç tokuşturma dışında? Hadi Shanks ve Dragon'u geçtim Mihawk'ı Roger'ın önüne koymuş elemanlar. Buna inanan varsa elimde satılık köprü var.
Mihawk Vista ile sadece düz kılıç çarpıştırdı haki falan kullanmadı adamı test ediyordu. Mihawk ciddi olsa anında paket ederdi. Mihawk hakkında söylenenler bile yeter. Shanks üstü olması garip olmaz, Roger bile kılıç ustalığında Mihawk'ı geçemez.

Mihawk Vista ile sadece düz kılıç çarpıştırdı haki falan kullanmadı adamı test ediyordu. Mihawk ciddi olsa anında paket ederdi. Mihawk hakkında söylenenler bile yeter. Shanks üstü olması garip olmaz, Roger bile kılıç ustalığında Mihawk'ı geçemez.
Kılıç ustalığı ve tekniklerinde Mihawk'ın zirve olması normal değil mi yoksa ünvan çöp olur ama kılıç ustalığı=güç seviyesi mi? Dediğim gibi Mihawk'ın Roger'dan daha güçlü olduğunu düşünen varsa elimde satılık köprü var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık