Greenbul çöpünün kılıcının kara kılıç olması Mihawk adına eksi olmuş. Mihawk'çılar ve Zoro fanları tedirgin.
Son düzenleme:
Greenbul çöpünün kılıcının kara kılıç olması Mihawk adına eksi olmuş. Mihawk'çılar ve Zoro fanları tedirgin.
BoyamıştırGreenbul çöpünün kılıcının kara kılıç olması Mihawk adına eksi olmuş. Mihawk'çılar ve Zoro fanları tedirgin.
Amiral seviyesinde bir karaktere siyah kılıç yakışır.Greenbul çöpünün kılıcının kara kılıç olması Mihawk adına eksi olmuş. Mihawk'çılar ve Zoro fanları tedirgin.
Adam kullanmadığı, sadece belinde taşıdığı kılıcı karartmış. Beton yetmez.
Amirallerin ne kadar ileri seviye karakterler olduğuna dair güzel bir örnek olmuş.Adam kullanmadığı, sadece belinde taşıdığı kılıcı karartmış. Beton yetmez.
Boyamıştır. Mihawk gibi.Adam kullanmadığı, sadece belinde taşıdığı kılıcı karartmış. Beton yetmez.
Taşan hakisiyle karartmış simsiyah yapmıştır.Adam kullanmadığı, sadece belinde taşıdığı kılıcı karartmış. Beton yetmez.
Renklendirme önemli değil, sbs tarzı yayında lafı geçti mi bunun ? Mesela en son fuji'nin kılıcı 12 den dedi, bu tarz.
Renk paletini çıkardım, mercekleri taktım ve koyu yeşil olduğunu farkettim kılıcın yani o kılıç meyvesinin bir uzantısı sadece xDRenklendirme önemli değil, sbs tarzı yayında lafı geçti mi bunun ? Mesela en son fuji'nin kılıcı 12 den dedi, bu tarz.