Ben bu teoriyi görmüştüm, o yüzden geçen gün sana sordum ittifak olur mu diye. @Montana
Ben bu teoriyi görmüştüm, o yüzden geçen gün sana sordum ittifak olur mu diye. @Montana
Kanka biz bunun geyiğini aylardır yapıyoruz yav bunlar benden geride geliyor.Ben bu teoriyi görmüştüm, o yüzden geçen gün sana sordum ittifak olur mu diye. @Montana
Adam zaten oradan araklamış kral çıplak diyorsun şu anda farkında mısınBen bu teoriyi görmüştüm, o yüzden geçen gün sana sordum ittifak olur mu diye. @Montana
Yemezler bunları kimbilir hangi fenomenden gördün…Kanka biz bunun geyiğini aylardır yapıyoruz yav bunlar benden geride geliyor.
Rica ederim ne demek, yok estağfurullah ...Kid Shanks'tan intikamını almayı deneyecekse kendi dener. Başkasının gücünden medet ummaz. Kid'in Luffy'den önce Loki'ye denk gelip teklifine hadi lan oradan dediği flashbacki bekliyoruz.
Yav sen herkesi kendin gibi Reddit arakçısı mı sandın? One Piece teori kanalı açsam piyasayı domine etmiştik.Adam zaten oradan araklamış kral çıplak diyorsun şu anda farkında mısın
Yemezler bunları kimbilir hangi fenomenden gördün…
Redditçi iftirasını unutmadığım için yazdım zaten kimbilir hangi kanaldan ne duydun biz zaten konuşuyorduk diyor hemen Foruma sayısız eser bırakmışım arşive gir bak… müze açsalar teoriler sergilenir hala reddit diyor 2014’te reddit mi vardıYav sen herkesi kendin gibi Reddit arakçısı mı sandın? One Piece teori kanalı açsam piyasayı domine etmiştik.
Şimdiye kadar tutturduğun ne var la?Redditçi iftirasını unutmadığım için yazdım zaten kimbilir hangi kanaldan ne duydun biz zaten konuşuyorduk diyor hemen Foruma sayısız eser bırakmışım arşive gir bak… müze açsalar teoriler sergilenir hala reddit diyor 2014’te reddit mi vardı
Saymadım elbette vardı ama sığ bakış açısına takılıp kalmışsınız biz teorileri tutsun diye yazmıyorduk ki heyecan olsun tutarlı birşeyler olsun beyin fırtınası yapalım diye yazıyorduk tutma ihtimali bile heyecanlandırıyordu yani.Kısacası ulaştığın yere değil yaptığın yolculuğa bakacaksın bu konularda.Gerçi Oda’nın haline japon mangalarının sonuna bakınca boşa uğraşmışız dedik tabii sonradan.Şimdiye kadar tutturduğun ne var la?