Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Luffy'nin bu aşamadan sonra gelişim kaydetmesi için Kaido'dan daha güçlü bir rakibin çıkacağını düşünmüyorum. Kaido ayarında olmasa da en azından amiral seviyesi ya da yakını iki düşmanla aynı anda vs atması yeterli olacaktır. Çokbilmiş adasında demosunu gördüğümüz durumun ciddi versiyonu yaşanabilir. Luffy'nin hala net yonko olduğunu düşünmüyorum zaten. Net yonko derken kastım ilk dörtlü ayarında değildir tam olarak. Çokbilmiş performansı belki~ yonko klasmanına giriş diyebilirim. Kaido savaşı yaşanırken farklı düşünüyordum ama sonradan tüm o bölümlere göz gezdirince Kaido'nun uğraştığı şeyleri baz alarak teke tek dövüşmüş sayılmayacaklarına karar verdim. E tabi bu da Luffy'nin tam olarak yonko klasmanı olmadığını düşünmeme sevk etti.

Kid Shanks'tan intikamını alacaksa kendi alır. Başkasının gücünden medet ummaz. Kid'in Luffy'den önce Loki'ye denk gelip teklifine hadi lan oradan dediği flashbacki bekliyoruz.

Yav sen herkesi kendin gibi Reddit arakçısı mı sandın? One Piece teori kanalı açsam piyasayı domine etmiştik. :a:
Redditçi iftirasını unutmadığım için yazdım zaten :) kimbilir hangi kanaldan ne duydun biz zaten konuşuyorduk diyor hemen :D Foruma sayısız eser bırakmışım arşive gir bak… müze açsalar teoriler sergilenir hala reddit diyor 2014’te reddit mi vardı:bilmem:

Şimdiye kadar tutturduğun ne var la?
Saymadım elbette vardı ama sığ bakış açısına takılıp kalmışsınız biz teorileri tutsun diye yazmıyorduk ki heyecan olsun tutarlı birşeyler olsun beyin fırtınası yapalım diye yazıyorduk tutma ihtimali bile heyecanlandırıyordu yani.Kısacası ulaştığın yere değil yaptığın yolculuğa bakacaksın bu konularda.Gerçi Oda’nın haline japon mangalarının sonuna bakınca boşa uğraşmışız dedik tabii sonradan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık