Bol haki patlamalı sanılan Galaxy impact fıs çıktı, 3 milyarlık saldırıymış demek ki.Luffy'de şu an 3 milyar bu adam Kaido'yu yendi yani. O kadar küçümsenecek bir ödül değil. Akainu daha güçlüdür güncel Garp'tan zaten ona bir lafım yok.
Bol haki patlamalı sanılan Galaxy impact fıs çıktı, 3 milyarlık saldırıymış demek ki.Luffy'de şu an 3 milyar bu adam Kaido'yu yendi yani. O kadar küçümsenecek bir ödül değil. Akainu daha güçlüdür güncel Garp'tan zaten ona bir lafım yok.
Adam denizcilikten emekli olmuş zaten Cross Guild ile bir işi yok ki. 4 olsa bence de daha iyi olurdu ama bu ödülde rezalet değil.Ödül biçen adam mı oldun şimdide, 3 eder bu deyip 3 vermişler işte. Efsane olmanın ağırlığı vs olsaydı en az 4 alırdı.
Ben ödülün sadece gücü yansıttığını düşünmüyorum. Yoksa Buggy'nin yonko olmasına rağmen astı gözüken Mihawk'tan az ödül alması normal değil.Luffy'de şu an 3 milyar bu adam Kaido'yu yendi yani. O kadar küçümsenecek bir ödül değil. Akainu daha güçlüdür güncel Garp'tan zaten ona bir lafım yok.
Size göre fıs o. Garp o yaşta bile sağlam hakiye sahip olduğunu gösterdi bize.Bol haki patlamalı sanılan Galaxy impact fıs çıktı, 3 milyarlık saldırıymış demek ki.
Sadece gücü yansıtmıyor zaten ama Akainu'nun diğer amirallerden ayrı bir yerde olduğu hep belliydi bence. Verilen ödül ile de bu desteklendi.Ben ödülün sadece gücü yansıttığını düşünmüyorum. Yoksa Buggy'nin yonko olmasına rağmen astı gözüken Mihawk'tan az ödül alması normal değil.
Makamına binaen verildi bence. Güç olarak illaki fark vardır ama 2 milyar fark atacak bir güç yoktur.Sadece gücü yansıtmıyor zaten ama Akainu'nun diğer amirallerden ayrı bir yerde olduğu hep belliydi bence. Verilen ödül ile de bu desteklendi.
O makama zaten gücü sayesinde geldi. Son gördüğümüz halinden de daha güçlü bir Akainu beklediğim için bana verilen ödül normal geldi.Makamına binaen verildi bence. Güç olarak illaki fark vardır ama 2 milyar fark atacak bir güç yoktur.
Reis'in çökmüş hali 3 çıktı, zirvesindeki amiraller bile 3 milyar. Reisin zirvesi olsa min. 5 milyar.Garp’ın ödülüne Buggy’nin parası yetmiyor diyenler patladı o zaman, 3 milyarlık adam çıktı Garp
Adamın yarı ölü halinin ilk ödülü direkt 3 milyar, hem de kurumunda amiral, filo amirali vs gibi büyük bir pozisyonu bile olmamasına rağmen. Senin bıyıklı ihtiyar 50 yılda anca 5 yapabilmiş.Garp’ın ödülüne Buggy’nin parası yetmiyor diyenler patladı o zaman, 3 milyarlık adam çıktı Garp