Akainu’yu diğer amiraller gibi değerlendirmemek lazım, Kizaru-Aramaki-Fujitora gibi karakterler Yonko seviyesinden uzak ama bence Akainu o seviyede bir isim.
Kizaru taze Luffy yendi.Akainu’yu diğer amiraller gibi değerlendirmemek lazım, Kizaru-Aramaki-Fujitora gibi karakterler Yonko seviyesinden uzak ama bence Akainu o seviyede bir isim.
Luffy'i hepsi yener. Kizaru istese Nika'yı öldürüyordu.Kizaru taze Luffy yendi.
Kizaru Buggy’i de yener, ben Kaido,Big Mom,Shanks gibi çarlardan bahsediyorum.Kizaru taze Luffy yendi.
Wb'yi saymamışsın demek onu da yener.Kizaru Buggy’i de yener, ben Kaido,Big Mom,Shanks gibi çarlardan bahsediyorum.
Kaido ve Shanks’ı yenemez de Big Mom’ı orta zorluk alır.Kizaru Buggy’i de yener, ben Kaido,Big Mom,Shanks gibi çarlardan bahsediyorum.
Aka 5 se wb 15 oluyor ama usta.Akainu’yu diğer amiraller gibi değerlendirmemek lazım, Kizaru-Aramaki-Fujitora gibi karakterler Yonko seviyesinden uzak ama bence Akainu o seviyede bir isim.
En merak ettiğim şeylerden biridir burada tutmasa ne olacağını görmek. Garp o öfkeyle neler yapardı kim bilir.Sengoku tutmasa Garp ölüme mi gidiyordu?
Bence Big Mom küçümseniyor.Kaido ve Shanks’ı yenemez de Big Mom’ı orta zorluk alır.
WB ona karşı sağ kolunu yolluyor, dövüş hala bitmedi.Wb'yi saymamışsın demek onu da yener.