Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

İm ve nika tartışmasız daha güçlü zaten.
Bb geçecek bu da cepte.
Ben Shanks'ı net daha güçlü görüyorum ama senin beklentin farklıydı.
Dragon'dan da bir şeyler bekliyoruz. Şu ana kadar sadece utandırdı ama olsun. Nika'nın babası sonuçta. Annesi de im çıksa feci artı yazar tutamayız.

Bilinmeyen bir iki karakter falan daha çıkarabilir Oda. Belli olmaz.

İm ve nika tartışmasız daha güçlü zaten.
Bb geçecek bu da cepte.
Ben Shanks'ı net daha güçlü görüyorum ama senin beklentin farklıydı.
Dragon'dan da bir şeyler bekliyoruz. Şu ana kadar sadece utandırdı ama olsun. Nika'nın babası sonuçta. Annesi de im çıksa feci artı yazar tutamayız.

Bilinmeyen bir iki karakter falan daha çıkarabilir Oda. Belli olmaz.
Nika Reis'i saymaya gerek yok. Im'i de kabul ederim.

Dragon bir kaç yıl önce en güçlü çar anketinde oy verdiğim karakter. Shanks'ın göstermesi lazım şuanlık daha güçlü diyemem. Dragon da tam bir hayal kırıklığı şu saatten sonra güçlü çıkması da karakteri değerli yapmayacak.

Nika Reis'i saymaya gerek yok. Im'i de kabul ederim.

Dragon bir kaç yıl önce en güçlü çar anketinde oy verdiğim karakter. Shanks'ın göstermesi lazım şuanlık daha güçlü diyemem. Dragon da tam bir hayal kırıklığı şu saatten sonra güçlü çıkması da karakteri değerli yapmayacak.
Ya Dragon benim en çok beklentimin olduğu karakterdi (sadece güç anlamında değil, bu tarz düzenlerde devrim her zaman en çok ilgimi çeken şeydir) şu ana kadar leş ötesi işledi. Seriye olan ilgimde azaldığı için şu saatten sonra yapacağı şeyler de çok etki bırakmaz ben de. Güç anlamında yine yonko ayarından az çıkacağını sanmıyorum ama kaido sıradan bir yonkou değil. Ondan güçlü de güçsüz de çıksa şaşırmam.

Rütbeye ödül vermiş komedi dans üçlüsü ona ne çok yükselmişsiniz be kardeşim. Zirve Wb ile aynı ödülü almış Filo Amirali. Şimdi rütbenin içeriği önemli genelleme yapamayız ama şu anki sahibi Akainu olduğu için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki zirve Wb Akainu'nun evveliyatını sever atar bir kenara. Akainu'nun gt zoruyla yendiği karakter Aokiji, Aokiji'nin çaptan düşmüş Garp'ı dahi 1 vs 1'de alması mümkün değil. Gerisinin hesabı sizde. Korsanların ulaşabildiği en yüksek unvana oranla bir denizcinin ulaşabildiği en yüksek rütbeyi ödül bazında dengelemişler kendilerince.

Rütbeye ödül vermiş komedi dans üçlüsü ona ne çok yükselmişsiniz be kardeşim. Zirve Wb ile aynı ödülü almış Filo Amirali. Şimdi rütbenin içeriği önemli genelleme yapamayız ama şu anki sahibi Akainu olduğu için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki zirve Wb Akainu'nun evveliyatını sever atar bir kenara. Akainu'nun gt zoruyla yendiği karakter Aokiji, Aokiji'nin çaptan düşmüş Garp'ı dahi 1 vs 1'de alması mümkün değil. Gerisinin hesabı sizde. Korsanların ulaşabildiği en yüksek unvana oranla bir denizcinin ulaşabildiği en yüksek rütbeyi ödül bazında dengelemişler kendilerince.
Filo amiralinin emrinin altında 3 tane amiral ve 100binden fazla galiba asker var bilemiyorum yani ne kadar etkilidir bunlar bknz Buggy 3 milyar xD

Akainu>Aokiji net ya. Big Mom ile Kaido da üç gün kapıştı Big Mom = Kaido yanlış olacağına göre bu denklik de yanlış olur. MF savaşında ise Akainu, WB tarafından arkadan saldırı yedi. Bire birde Akainu’ya karşı şansı yok. Akainu’nun Marineford’da yaptığı güç gösterisi göz önüne alındığında 5 milyar gayet uygun bir ödül. O zamanlardaki güç dengesi ile şimdiki arasında uçurum var Akainu ona rağmen hayvanattı. Şimdiki dövüşleri çok daha iyi olacaktır.

Akainu,Prime Wb yada Prime Rogeri alamaz tabi ki fakat onların karşısına çıkıp gayette zorlayabilecek bir karakter. Shanks-Kaido-Mihawk ile rahat kapışır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık