Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Forum hayatımda ilk defa bu kadar kısa süre içinde yanılıyorum.Şaşkınım doğrusu.Yaşlandık sanırım iş güç derken.Hükümetten zengin mi bu birlik para mı saçıyor diyeceğim ama bahanelere gerek yok.Haklıymışsınız.Akainu > Mihawk %100 olmasa da en az Mihawk kadar güçlüymüş hatta yonkoları bile dövebilirmiş.:bilmem:
Shanks'tan da mı güçlü yani Akainu xD

Mw bu kavga beş yıl sürer şimdi

Shanks'tan da mı güçlü yani Akainu xD

Mw bu kavga beş yıl sürer şimdi
Aslında ödülleri kişilere göre değil rütbelere göre vermişler.Rütbenin altını %100 doldurduğunu bildiğimiz Sengoku var mesela buna göre adam Wb ile tamamen denk çıktı belki deprem meyvesi hariç.Akainu'nun 2 sene önce başa geçer geçmez 5 yıldız alacağını sanmıyorum 4 olur en fazla.Yani Mf savaşta Shanks'ten güçlü değildir.Ama üzerine koyduysa Sengoku gibi hakkını veriyorsa işte ederi 5 milyar.Kısacası 5 etmesin en kötü dördü var zaten bu da yonko seviyesi yapıyor.

Aslında ödülleri kişilere göre değil rütbelere göre vermişler.Rütbenin altını %100 doldurduğunu bildiğimiz Sengoku var mesela buna göre adam Wb ile tamamen denk çıktı belki deprem meyvesi hariç.Akainu'nun 2 sene önce başa geçer geçmez 5 yıldız alacağını sanmıyorum 4 olur en fazla.Yani Mf savaşta Shanks'ten güçlü değildir.Ama üzerine koyduysa Sengoku gibi hakkını veriyorsa işte ederi 5 milyar.Kısacası 5 etmesin en kötü dördü var zaten bu da yonko seviyesi yapıyor.
Bu ödüller Akainu filo amiraliyken verildi.

Bence en yüksek ödül Mihwak'da düşün adamın kaptanı yonkou buggy diye geçiyor o 3m almış xD

Filo amirali ayağına iyi ödüle konmuş Akainu, artı yazar tabi orası ayrı.

Bu ödüller Akainu filo amiraliyken verildi.
Evet ama 2 sene önce de böyle verirlerdi gibi anladım. Direk rütbelerin ağırlığına vermişler.Saka o ağırlığı taşıyabiliyor mu sorulması gereken soru o.Bence %70-80 taşıyor ama daha tam olmadı.Sengoku tartışmasız full paketti yılların tecrübesi Saka daha o kıvama gelmedi.
Bence en yüksek ödül Mihwak'da düşün adamın kaptanı yonkou buggy diye geçiyor o 3m almış xD

Filo amirali ayağına iyi ödüle konmuş Akainu, artı yazar tabi orası ayrı.
Herkesi de filo amirali yapmazlar dersek evet büyük artı yazıyor Kuzan olamadı gibi.

Evet ama 2 sene önce de böyle verirlerdi gibi anladım. Direk rütbelerin ağırlığına vermişler.Saka o ağırlığı taşıyabiliyor mu sorulması gereken soru o.Bence %70-80 taşıyor ama daha tam olmadı.Sengoku tartışmasız full paketti yılların tecrübesi Saka daha o kıvama gelmedi.

Herkesi de filo amirali yapmazlar dersek evet büyük artı yazıyor Kuzan olamadı gibi.
Mihawk ve Crocodile egoist adamlar. Akainu o ödülü hak etmese karşı çıkarlardı. Ödülü veren onlar.

Bu arada olgunluk gösterdin sandım, ikinci mesaja bahaneler sıralamaya başladın hemen. Şaşırt be Mw.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık