Neyin denk gelmesi lazım mesela? Nika istedigini yapıyor. Bir kac yüzyılda bir diğer Hükümdar da doğuyor. Bazi şeyleri aç? Geçiştirmek için yorum atıyon.Zamanı belli bazı şeylerin denk gelmesi lazım.
Neyin denk gelmesi lazım mesela? Nika istedigini yapıyor. Bir kac yüzyılda bir diğer Hükümdar da doğuyor. Bazi şeyleri aç? Geçiştirmek için yorum atıyon.Zamanı belli bazı şeylerin denk gelmesi lazım.
Nika, Kadiri mutlak Tanrıdır Allahtır diyen sensin Reis ben değilim şu sakızı bırak artık ağzından.Neyin denk gelmesi lazım mesela? Nika istedigini yapıyor. Bir kac yüzyılda bir diğer Hükümdar da doğuyor. Bazi şeyleri aç? Geçiştirmek için yorum atıyon.
Nokia'nın yapabileceklerini söyle o zaman bize. Yine yarım yamalak sıkıyon bir şeyler.Nika, Kadiri mutlak Tanrıdır Allahtır diyen sensin Reis ben değilim şu sakızı bırak artık ağzından.
Sana bir şey anlatmak zorunda değilim canım ben söylediğimi söylüyorum zaten xDNokia'nın yapabileceklerini söyle o zaman bize. Yine yarım yamalak sıkıyon bir şeyler.
Kardeş Kılıç Tanrısı gibi mi?Sana bir şey anlatmak zorunda değilim canım ben söylediğimi söylüyorum zaten xD
Nika, Allah her istediğini yapar siz yanılıyorsunuz olayı senin fantazin. Biz Nika'ya Tanrı diyoruz sadece aradaki farkı anlamanı da beklemeden.
AynenKardeş Kılıç Tanrısı gibi mi?
Nokia'nın yapabileceklerini söyle o zaman bize. Yine yarım yamalak sıkıyon bir şeyler.
@Montana Usta… Doffye çingene demiş usta daha ben birşey demiyorum :SÇingene gibi olur...
Şöyle savunuruz...Bu tip benzeme olayı bir tık rahatsızlık verdi, harbiden de herkes birbirine benziyor. Reankarnasyon işi olursa Luffy savunacak mecalimiz kalmaz @Whitebear D @Alpamis @II. Invictus @Millennium Wizard