Zoro ile Shanks'ın yeri yer değiştirseymiş daha doğru olurmuş. Onun harici iyi video yine.
Zoro ile Shanks'ın yeri yer değiştirseymiş daha doğru olurmuş. Onun harici iyi video yine.
Shanks'ın daima birinci sırasında olacağını söylemişti diye hatırlıyorum ondan öyle.Zoro ile Shanks'ın yeri yer değiştirseymiş daha doğru olurmuş. Onun harici iyi video yine.
@Trafalgar Law için yapacaksan 999. Law 1. Chopper şimdiden söyleyeyim
Wb akainuyu uzaklaştırdı gibi bir şey ama o sırada organlarını ve kafasının yarısını kaybetti. Pek kazandı denilemez.O hali tek başına Akainu'yu yeniyor.
Kaido da diğer ikiliyi tutar o kazanana kadar. Belki kazanır da.
Düzelttim @Sodex@Trafalgar Law için yapacaksan 9u Law 1i Cora-san şimdiden söyleyeyim
Onun içinde yaparız tabi. Senin için aklımda ki liste şöyle.@Trafalgar Law için yapacaksan 999. Law 1. Chopper şimdiden söyleyeyim
İlk ikinin Law ve Corazon olacağı belli zaten. Onlar dışında senin için aklıma Ace, Hancock, Sengoku, Big Mom, Sanji ve Bepo geldi.Düzelttim @Sodex
Beni yapma forumda adım çıktı, herkes yapıyor günah ama keçisi ben liste güzel amaOnun içinde yaparız tabi. Senin için aklımda ki liste şöyle.
1-Chopper
2-Zoro
3-Mihawk
4-Yamato
5-Robin
6-Hancock
7-Nami
8-Reiju
9-Tashigi
10-Vivi
Tutup kuyudan aşağı atmadı ki. Akainu önce yere düştü. Ayağa kalkacak hali olmadığı için yuvarlana yuvarlana gitti oraya. Denize düşünce ölecek diye wb ellemiyor bi daha.Wb akainuyu uzaklaştırdı gibi bir şey ama o sırada organlarını ve kafasının yarısını kaybetti. Pek kazandı denilemez.
Akainu ittir mittir ama meyvesi çok tehlikeli.