Luffy ile dövüşüp yenilmesindense Imuya karşı savaşıp yenilmesini isterim Karasakalın bende.Imu'dansa bb'yi son düşman olarak görmek isterim.ama oda harcayacak gibi geliyor.umarım harcamaz
Luffy ile dövüşüp yenilmesindense Imuya karşı savaşıp yenilmesini isterim Karasakalın bende.Imu'dansa bb'yi son düşman olarak görmek isterim.ama oda harcayacak gibi geliyor.umarım harcamaz
Karasakal nikayı kapatsa da adam akıllı bir dövüş izlesekLuffy ile dövüşüp yenilmesindense Imuya karşı savaşıp yenilmesini isterim Karasakalın bende.
Büyük çoğunluğun öyle bir beklentisi var ama Oda bu öyle bir şey yapar mı hiç sanmıyorum.Karasakal nikayı kapatsa da adam akıllı bir dövüş izlesek
Zoro bu arc Gandhi’yi yenmeyebilir. Shiryu bence de Gandhi’den güçsüz olması lazım.Oda önce Bb tayfasını işleyip Shiryu'yla Zoro'ya gözlem haki kastıracak sonra Nusjuro'nun Shodai'si ile güzel bir p-up aldıracak sonra Mihawk karşısına dikecekti. Shiryu'nun olağandışı bir yeteneği/gücü çıkmazsa Gandhi'den güçlü olduğunu kesinlikle kabul etmiyorum
Tayfayı geç Tüm Op Evreni vs Nika açılmalı.Nika vs tum tayfa olsa nika yine alir diye dusunuyorum.
Konu acmayi bilen varsa bu konuda anket acarsa guzel olabilir diye dusunuyorum
Tayfa ? Zoro harici vurabilen çıkmaz. Ki o da dürter sonra acayip heyvana dönüşür değişik bişi olur. Kaido gibi hakiye meyveye ihtiyacın var nika karşısında. Işığı emcükledi la daha ne olsun.Nika vs tum tayfa olsa nika yine alir diye dusunuyorum.
Nika rahat sololar zaten Zoro jinbei dışında adam yokNika vs tum tayfa olsa nika yine alir diye dusunuyorum.