Sadece Luffy'e bırakmadı? Zoro ve Law da vardı. Big Mom'ı da ben indireceğim dedi o zaman, ekip çalışmasına uydu adam. @Montana @Sodex Yanlış mı hatırlıyorum ustalar?Kid Kaido'yu ben indirecem dedikten sonra Luffy'e bıraktığı sıra iş belli olmustu. Luffy'nin iradesinin yıktığı bir başka tip işte.
Luffy'nin yaptığı atağı görünce ağzı düşmüştü bön bön bakıyordu.
Seni öldürmediğim için bana minnettar olmalısın da diyordu Luffy'e. Kimseye güvenmem dedikten sonra öyle de bırakabilirdi cümlesini kendi yollarına giderken.Bu ne usta o zaman...
Law en azından yeri ve zamanı burası değil. Wano'dan sonra çarpışacağız, dövüşeceğiz diyor. Hatta Law abilik yapıp Poneleri veriyor Kid'e. Kid'e kalsa ponesiz ayrılıp boş beleş takılacaktı. Gerçi Law poneleri veriyor ama Kid'in tayfası sonra poneleri altın tepside sunuyor Shanks'a.
Bizi destekleyen bir kanıt bu. @Montana İstese öldürürmüş. Haa bu arada Luffy tam haki eğitimi alırken, Kid'in kaçacağı tutmuştu. Oda bu çocuğun güçlenmesini istemiyor. :/Seni öldürmediğim için bana minnettar olmalısın da diyordu Luffy'e. Kimseye güvenmem dedikten sonra öyle de bırakabilirdi.
@Montana @Tiksav Lee @SodexLuffy'nin yaptığı atağı görünce ağzı düşmüştü bön bön bakıyordu.