En güçlüsü işte. Shanks dahil Dünyadaki en güçlü Kılıç Ustası ünvanı boşuna mı var?Mihawk ( Karakter olarak ) Kılıç lobisine karşı mı yoksa Kılıç lobisinin en güçlüsü mü ? Sonuçta hepsini yendi vurdu kırdı gelecek umutlarını söndürdü
En güçlüsü işte. Shanks dahil Dünyadaki en güçlü Kılıç Ustası ünvanı boşuna mı var?Mihawk ( Karakter olarak ) Kılıç lobisine karşı mı yoksa Kılıç lobisinin en güçlüsü mü ? Sonuçta hepsini yendi vurdu kırdı gelecek umutlarını söndürdü
Zorocular bana öyle söylemiyor amaEn güçlüsü işte. Shanks dahil Dünyadaki en güçlü Kılıç Ustası ünvanı boşuna mı var?
Ne diyorlar?Zorocular bana öyle söylemiyor ama
@Montana @Tiksav Lee Orta paneldeki Law'a dikkatli bakın.
Daha iyi çok az tespit gördüm forumda@Montana @Tiksav Lee Orta paneldeki Law'a dikkatli bakın.
Bir de aşağıya atacağım sayfadaki Luffy ve Kid'e bakın. Law, Zoro'nun yancısı olmuş, Kid de Luffy'nin... Kid ve Law arasındaki fark belli edilmiş böylece.
Şu Zoro olmasa seri hiçlik deryasında umarsızca yüzüp gidecek.Serideki en karizmatik hareketlerden biri
00:00-00:05
vaw muhazzam bir zeka
Anlaşıldı; sadece ontolojik bir sıkıntımız yok, Türkçemiz de sıkıntılı.Sizin mantığınıza göre hala mağarada ateş bile icat etmememiz lazımdı
Masumları koruma yöntemi de korsanlarla savaşması işte. Ne bekleniyordu da, ne yapmadı? Ohara'daki soykırımı tehlikeli görünen bilgiler yayılmasın diye yapıyor.