Çöp oğlu çöp bir sıralama.Japon fanların oylarıyla belirlenen en güçlü karakterler sıralaması paylaşılmış:
Allah bu japonlara akıl fikir versin. Pirinci azaltmak lazım. Ya da yanına protein eklemek lazım.
Çöp oğlu çöp bir sıralama.Japon fanların oylarıyla belirlenen en güçlü karakterler sıralaması paylaşılmış:
Avuc ici tokadı yapıştırsak her birine kendilerine gelir diye düşünüyorum.Çöp oğlu çöp bir sıralama.
Allah bu japonlara akıl fikir versin. Pirinci azaltmak lazım. Ya da yanına protein eklemek lazım.
Konu OP olunca yine mantığı evde bırakıp internete gitmişsin Red, şu listeyi de savunmazsın be...Ağlama duvarına dönmüş konu ulan her şeyi geçtim Caponlara da poh atmazsın be
Bu sitedeki Kata vs King anketini savunanlarla kıyaslayınca savunasım geldi xDKonu OP olunca yine mantığı evde bırakıp internete gitmişsin Red, şu listeyi de savunmazsın be...
Son olmamış usta.Prime haller baz alınmıştır.
Garp - Roger - Xebec - WB
Teach - G5 Luffy - Akainu
Garling - Shanks - Dragon - Sengoku
Shiki - Mihawk - Rayleigh - Kuzan
Kizaru - Fujitora
Aramaki - Beckman
Doğru liste budur.
Beckman’dan beklentim var, kral haki kullanıcısı çıkacak diye bekliyorum. Çıkmazsa daha altlara gider.Son olmamış usta.
Şu listenin savunulacak bir yeri yok. Kata-King tartışmasının bir mantığı var hadi dersin ki ikiside sağ kol şöyle böyle olayları yazarsın.Bu sitedeki Kata vs King anketini savunanlarla kıyaslayınca savunasım geldi xD