Akainu, Mihawk, Kizaru üç favori karakterim. Yonkolardan okurken Teach'i beğenirim. Bunla aynı kişileri sevmem düşündürdü beni.Adam anti erkan12 çıktı. Akainu, Mihawk ve Bb seviyor adam..
Sen misin yoksaAkainu, Mihawk, Kizaru üç favori karakterim. Yonkolardan okurken Teach'i beğenirim. Bunla aynı kişileri sevmem düşündürdü beni.
Sandman iyidir yine ya, Redon gibi değil. Adam sadece Oda'nın japonca verdiği açıklamaları çeviriyor. Erkan ise başka mevzu, sevdiği isimler belini doğrultamadı, nefret ettiği kişilerin ise durumu belli.Akainu, Mihawk, Kizaru üç favori karakterim. Yonkolardan Teach'i beğenirim. Bunla aynı kişileri sevmem düşündürdü beni.
Oda'nın Akainu hakkında belirttiği şeyi anlamadım? Neye iyi bakarmış?Yonkocu dediğiniz adam utanmasa Sakazuki için fanfiction yazacak. Amiral lobisi PR işine büyük para yatırmaya başlamış belli oldu @sensey
Akainu'yu iyi işleyecek manasında diyor.Oda'nın Akainu hakkında belirttiği şeyi anlamadım? Neye iyi bakarmış?
Japonca bilgimi bilirsin.Sen misin yoksa
Hmm kötü bir cümle olmuş sanki. Ama sen dedikten sonra farkettim.Akainu'yu iyi işleyecek manasında diyor.
Millet baktı Dragon’dan, imparatorlardan fayda yok bu kutsal ejderleri yok etse etse Akainu eder diye saflara geçiş yaptı.Yonkocu dediğiniz adam utanmasa Sakazuki için fanfiction yazacak. Amiral lobisi PR işine büyük para yatırmaya başlamış belli oldu @sensey
Jump'ın haftalık yazar yorumlarından birinde şöyle bir şey demiş Oda, muhtemelen buna atıf yapıyor:Oda'nın Akainu hakkında belirttiği şeyi anlamadım? Neye iyi bakarmış?