Tamam luffy olsun xdNika diye bir karakter yok reyiz. Sorunu düzelt lütfen.
Tamam luffy olsun xdNika diye bir karakter yok reyiz. Sorunu düzelt lütfen.
Oda'ya bağlı. Yenebilir de yenilebilir de. Kaido o adamlardan aşağıda olsa bile ne kadar aşağıdadır.Tamam luffy olsun xd
Oda, Zoro'nun neden 3 kılıç kullandığını açıklamış. Kısaca; "tarihin en büyük kılıç ustası olarak bilinen Miyamoto Musashi 2 kılıç kullanıyordu. Ben de çocukça bir düşünceyle Zoro'yu ondan da büyük yapmak için fazladan bir kılıç ekledim," demiş.
Peki, tek kılıçlılara - yazar diyebilir miyiz hocam?İyi ki Musashi'nin belinde üç kılıç yokmuş. Yoksa Yontoryu okuyor olurduk.
Shanks'ın bir kılıcı daha olsa yenermiş Mihawk'ı xdPeki, tek kılıçlılara - yazar diyebilir miyiz hocam?
Hacchi de erken pes etmiş. Potansiyeli en yüksek olan oymuş.Shanks'ın bir kılıcı daha olsa yenermiş Mihawk'ı xd
Böyle düşünen bir mangakanın mangasını 3 yıldır takip ettiğim için kendimden utandım.Oda, Zoro'nun neden 3 kılıç kullandığını açıklamış. Kısaca; "tarihin en büyük kılıç ustası olarak bilinen Miyamoto Musashi 2 kılıç kullanıyordu. Ben de çocukça bir düşünceyle Zoro'yu ondan da büyük yapmak için fazladan bir kılıç ekledim," demiş.
Tam benim kafada düşünüyormuş.Oda, Zoro'nun neden 3 kılıç kullandığını açıklamış. Kısaca; "tarihin en büyük kılıç ustası olarak bilinen Miyamoto Musashi 2 kılıç kullanıyordu. Ben de çocukça bir düşünceyle Zoro'yu ondan da büyük yapmak için fazladan bir kılıç ekledim," demiş.