Seni @Dattebayo..! ve @Silver a havale ettim.Garp iyi estirdi diyen epey var. Rakip yonko tayfası ve tayfaya bedel bir amiral olunca...
Seni @Dattebayo..! ve @Silver a havale ettim.Garp iyi estirdi diyen epey var. Rakip yonko tayfası ve tayfaya bedel bir amiral olunca...
19 Mayıs bando takımıÇok sağlam olmuş bu ost ya, aşırı hoşuma gitti. Nika'yı sevdirir yani insana, o derece:
Dur usta 1 saatte 50 meme atma kapasitesine sahip, internetin tüm memelerine yazar adımızı.Seni @Dattebayo..! ve @Silver a havale ettim.
Adam haklı diyeceğineDur usta 1 saatte 50 meme atma kapasitesine sahip, internetin tüm memelerine yazar adımızı.
Her yöne çekilebilecek laf 61siz gene ılımlı sularda yüzüyorSeni @Dattebayo..! ve @Silver a havale ettim.
Yenemezlerdi. Onlar o şekilde BM'yi yenecek güçte değil daha doğrusu BM ekstrem bir hayvan@Feitan İlk bomba patladığında bayılıp ayılıyor hemen. Uzun sürmüyor saliselik. Hadi olsun 1 saniye.
Birden fazla üzerinde bombanın patlaması Mom'ı tamamen etkisiz kılmaz. Bayılma süresini uzatırdı en fazla. Sonra kalkar geri gelirdi. Magmada bulunması ise taşlaştırmıştır onu. Ayriyetten bununla ilgili @Starrk güzel cevap vermiş. Ona da katılıyorum.
R ROOM ile Mom'ın sesi çıkmadığı için hiçbir gücünü kullanamıyor. Dolayısıyla kendisini iyileştiremeyecek. Meyvesini kullanamayacak. Eğer ki savaşın en başında Law , R Room kullansaydı Kid ve Law'ın saldırılarıyla Mom'ı yenebilirler miydi? @Dattebayo..! @RedTeroR @Montana @Tiksav Lee
ilk bomba patladığında bayılmıyor ki iç sesini duyuyoruz sadece gözleri gidiyor.@Feitan İlk bomba patladığında bayılıp ayılıyor hemen. Uzun sürmüyor saliselik. Hadi olsun 1 saniye.
Birden fazla üzerinde bombanın patlaması Mom'ı tamamen etkisiz kılmaz. Bayılma süresini uzatırdı en fazla. Sonra kalkar geri gelirdi. Magmada bulunması ise taşlaştırmıştır onu. Ayriyetten bununla ilgili @Starrk güzel cevap vermiş. Ona da katılıyorum.
R ROOM ile Mom'ın sesi çıkmadığı için hiçbir gücünü kullanamıyor. Dolayısıyla kendisini iyileştiremeyecek. Meyvesini kullanamayacak. Eğer ki savaşın en başında Law , R Room kullansaydı Kid ve Law'ın saldırılarıyla Mom'ı yenebilirler miydi? @Dattebayo..! @RedTeroR @Montana @Tiksav Lee
Öyle yenmeleri için Kid'e kral haki p.u. lazım olurdu.@Feitan İlk bomba patladığında bayılıp ayılıyor hemen. Uzun sürmüyor saliselik. Hadi olsun 1 saniye.