Live Action'da Mihawk'ı oynayacak eleman demişki ben Shankscıyım ama Mihawk>Shanks xd xd
Live Action'da Mihawk'ı oynayacak eleman demişki ben Shankscıyım ama Mihawk>Shanks xd xd
Olay bitmiştir o zaman.Live Action'da Mihawk'ı oynayacak eleman demişki ben Shankscıyım ama Mihawk>Shanks xd xd
Olay bitmiştir o zaman.
Erkan Worstgende de gözükmüyor bu aralar. Hala görmedi mi bunu. Hemen damlardı hem buraya hem oraya normalde.Live Action'da Mihawk'ı oynayacak eleman demişki ben Shankscıyım ama Mihawk>Shanks xd xd
Bu eleman tweet atmış,normalde Shankscıyım ama Mihawk>Shanks Oda bana söyledi diye.Erkan Worstgende de gözükmüyor bu aralar. Hala görmedi mi bunu. Hemen damlardı hem buraya hem oraya normalde.
Erkan’ın mutlaka görmesi gerek.Bu eleman tweet atmış,normalde Shankscıyım ama Mihawk>Shanks Oda bana söyledi diye.
Sonra silmiş falan filan işte.
Dedi Jack Kata seviyesi diyen grubun üyesi. King Lucci'yi yener dedim ben.Sizin aksinize karakterin hakkını veririm ben.Erkan’ın mutlaka görmesi gerek.
Benim gördüğüm 2 büyük nefret:
Erkan12’nin Mihawk nefreti
@Miyata Ichiro ‘nun King nefreti
Emin ol sen Erkan12"nin en prime zamanlarını görmemişsindir xdErkan’ın mutlaka görmesi gerek.
Benim gördüğüm 2 büyük nefret:
Erkan12’nin Mihawk nefreti
@Miyata Ichiro ‘nun King nefreti
bi çeşit yıldırım sesi benziyor ya da titreşim kral haki çarpışmalarında buna benzer bi ses vardı sankiZZT sesinin ne ifade ettiğini, ne olduğunu bilen var mıdır?