Zoro o isimlerin arasında ne yapıyor ...Bu listeye eklenecek olanlar da olabilir çıkarılacak olanlar da. Duruma göre giredebilir girmeyedebilir.
- Wb
- Ryuma
- Zoro
- J. Boy
- Nika
- Xebec
- Bb
- Mihawk
- Dragon
- İmu
Zoro o isimlerin arasında ne yapıyor ...Bu listeye eklenecek olanlar da olabilir çıkarılacak olanlar da. Duruma göre giredebilir girmeyedebilir.
- Wb
- Ryuma
- Zoro
- J. Boy
- Nika
- Xebec
- Bb
- Mihawk
- Dragon
- İmu
Ryuma ve Wb'yi Zoro'dan fazla sevdiğini bilmiyordum.Bu listeye eklenecek olanlar da olabilir çıkarılacak olanlar da. Duruma göre giredebilir girmeyedebilir.
- Wb
- Ryuma
- Zoro
- J. Boy
- Nika
- Xebec
- Bb
- Mihawk
- Dragon
- İmu
Valla ne yaptığını seri sonu görürsünZoro o isimlerin arasında ne yapıyor ...
Karışık yazdım listeyi.Ryuma ve Wb'yi Zoro'dan fazla sevdiğini bilmiyordum.
O nereden biliniyor?
Hep lafı geçiyor zaten tadını sevmiyorum falan diyor.Oda onu da eklemiş not olarak. Eğer Luffy içmeyi sevseydi, en çok içen o olurdu gibi bir şey demiş. Kapasite meselesi demiş yani.
Ana karakter diye onu biraz uzak tuttu sanırım kötü örnek olmasın diye. Zaten seri başında Luffy reşit de değildi.Hep lafı geçiyor zaten tadını sevmiyorum falan diyor.
Bu ace ve sabo mevzusunu özel tutmak içindir biraz da ya yoksa daha bebeyken içirtmişti o zıkkımı.Ana karakter diye onu biraz uzak tuttu sanırım kötü örnek olmasın diye. Zaten seri başında Luffy reşit de değildi.
Sıralamayı zihnimde düzeltmeye çalışırken şöyle oldum.Bu listeye eklenecek olanlar da olabilir çıkarılacak olanlar da. Duruma göre giredebilir girmeyedebilir.
- Wb
- Ryuma
- Zoro
- J. Boy
- Nika
- Xebec
- Bb
- Mihawk
- Dragon
- İmu
Gayet objektif ve güzel bir liste olmuş. Nika kılıc ustalarına karşı pert olur. Mihawk ve Shanks'da güçlüdür ondan.Bu listeye eklenecek olanlar da olabilir çıkarılacak olanlar da. Duruma göre giredebilir girmeyedebilir.
- Wb
- Ryuma
- Zoro
- J. Boy
- Nika
- Xebec
- Bb
- Mihawk
- Dragon
- İmu
Gayet objektif ve güzel bir liste olmuş. Nika kılıc ustalarına karşı pert olur. Mihawk ve Shanks'da güçlüdür ondan.
Sıralamayı zihnimde düzeltmeye çalışırken şöyle oldum.
Karışık yazdım listeyi.