Senle iki muhabbet ettik diye içli dışlı mı olduk lafa bak cıks cıks cıks...Bizim o işlerde bezimiz yok ama hıyar ile içli dışlı olan sensin...
Senle iki muhabbet ettik diye içli dışlı mı olduk lafa bak cıks cıks cıks...Bizim o işlerde bezimiz yok ama hıyar ile içli dışlı olan sensin...
Laf yediğine dua et, başka bir şey de yiyebilirdin bu seviye capslerin üzerine...Senle iki muhabbet ettik diye içli dışlı mı olduk lafa bak cıks cıks cıks...
Buyur misafir edeyim, misafir umduğunu değil bulduğunu yer onu da söyleyeyim.Laf yediğine dua et, başka bir şey de yiyebilirdin bu seviye capslerin üzerine...
Ben elim boş gelmem, getirdiğimi de yedirmeden çıkmam haberin olsun.Buyur misafir edeyim, misafir umduğunu değil bulduğunu yer onu da söyleyeyim.
Bizde misafire getirdiği ikram edilir.Ben elim boş gelmem, getirdiğimi de yedirmeden çıkmam haberin olsun.
Ben misafirliğe tok giderim, herkes ile yemek yenmez. Sana afiyet olsun...Bizde misafire getirdiği ikram edilir.
Buna göre denizciler de One Piece'in nerede ve nasıl gidileceğini biliyorlar. Ama gidemediler çünkü kitabeleri yok.
Alakaya bak. Neyi, neden ve nasıl bağladığın belli değil.Aklıma bir fikir geldi. Lily ve Joy boy aynı tayfadaydılar. Lily'nin torunu Vivi, luffy'e katılamadı. Aslında orada bize bir gönderme var. Eski nika sahini olan joy boy'un tayfasında Lily vardı. Joy boy da ona bu krallık olaylarında yardım etmiş olabilir. Bu durumda Joy Boy'un tayfası:
Joy Boy, Ryuma, Lily... benim için kesinleşti.