Bilgisayarda vardı benim, az atmadım zamanında çok iyi.Şu daha iyi :S
Bilgisayarda vardı benim, az atmadım zamanında çok iyi.Şu daha iyi :S
Bu Croco'ya benziyor daha çok yeşil hemde timsah yeşili xdKuş olduğunuzu kabul ediyorsun yani. Ben şuan bu kuşun yanındayım sizden selam söylerim...
Kuşlar kuşa benzer başladın yine hikâyeye...Bu Croco'ya benziyor daha çok yeşil hemde timsah yeşili xd
Dof'a kuş diyen sensin la.Ben miyim hikayeci xDKuşlar kuşa benzer başladın yine hikâyeye...
Onun olayı farklı la resmen ağzını burnunu kırmışlar croclo birlikte. Ulan hepsini geçtim crocodile'dan dayak diyen adamdan zaten korsan bile olmaz nereye sağ kolu oluyor Mihawkluffy var zorodan bıçak yediydi
Kuşa ne diyeyim kedi mi diyeyim. Kuşçu tayfasınız işte...Dof'a kuş diyen sensin la.Ben miyim hikayeci xD
Şu an hedef ne ve hedefi kim verdiOnun olayı farklı la resmen ağzını burnunu kırmışlar croclo birlikte. Ulan hepsini geçtim crocodile'dan dayak diyen adamdan zaten korsan bile olmaz nereye sağ kolu oluyor Mihawk
Yamato farkıyla ace ve Yamato derim.Luffy ve Hancocktan doğan çocuk mu daha güçlü olurdu yoksa Ace ölmese, Ace ve Yamatodan doğacak çocuk mu daha güçlü olurdu sorusu çık aklımdan