Big Mom'ı yenerdi. @Miyata Ichiro Lunarian Kata'nın seviyesi ne olurdu?Kata Lunarian olsaydı, King adamı olurdu
Big Mom'ı yenerdi. @Miyata Ichiro Lunarian Kata'nın seviyesi ne olurdu?Kata Lunarian olsaydı, King adamı olurdu
Ölüm yada hayatta pes ederdi
Big Mom düştükten sonra taş gibi kaptan olurdu
Katakuri'nin gücü düşerdi
King'in hakisi mi var?King'in hakisini nasıl Kata'dan düşük yaptılar gidip araştırmak lazım
Bu dediklerine katılmıyorum reis Zoro fanı olsam da herkes aşırı olmadığımı biliyor abartılmış olan Luffyden başkası değil öncelikle, Zoro ise bana göre hakkı yenen bir karakter çünkü ilk bölümlerden beri Luffy'nin yanında tam bir ikinci adam ama kaptan olma potansiyeli yüksek neden abartıldığını söylediğini biliyorum bazı fanlar gerek şaka gerek ciddi Zoroyu gereksiz büyütüyor ama sen de çok gömmüşsün Sanjinin potansiyeli nasıl Zoro'dan fazla oluyormuş hiç anlamadım kendisine yüklenen gücü bile ortaya çok geç çıkardı ayrıca potansiyeli hedefe bağlarsak görürüz ki Zoronun hedefi dünyanın en iyi kılıç ustası olmak iken Sanji en iyi aşçı olmak istiyor tabiki mantıklı olan Zoronun Luffye yakın olmasıdırUnder Sanji: Zoro'dan daha güçlü olacak potansiyele sahip olmasına rağmen hak ettiği değeri görmedi şimdiye kadar. Eline 2 bıçak ver, Mihawk'ı yenmeye Zoro'dan çok çok daha yakındır.
Over Zoro: Sanji ile denk olan adamı Luffy'den güçlü görüyorlardı. Nika'yı bahane edip halen daha güçlü görenler var ama Luffy; Nika olmadan bile daha güçlü şu an.