belkide sıradan kırmızı poneglifi görüp bundan iyi ateş yakılır diyip yakmışlarıdrBence bu devler Raftel'in nerede olduğunu da biliyorlar ama gıcıklığına söylemiyorlar.
belkide sıradan kırmızı poneglifi görüp bundan iyi ateş yakılır diyip yakmışlarıdrBence bu devler Raftel'in nerede olduğunu da biliyorlar ama gıcıklığına söylemiyorlar.
Buggy'e daha fazla ödül vereceklerdi ama Mihawk şimdi üzülür ağlar dediler yoksa o kim Buggy kimMihawk'ın ödül Buggy'den yüksek. Demek ki Buggy sanmaları bir şeyi değiştirmiyor Mihawk için. Croco için değiştiriyorsa Croco'nun güçsüz olmasıyla alakalı.
Bence yalama taşı sanmışlardır.belkide sıradan kırmızı poneglifi görüp bundan iyi ateş yakılır diyip yakmışlarıdr
Orada konu dışı olur diye buraya çekiyorum. @Mihawk Bahsettiğin yeni rakip bu arkadaş herhalde. Profil ve bannerdan sebep anlaşıyor. :dd.dMamaya saplamayan yok yaw. Artist artist takilip patronluk taslamaz intikami icin adam toplamaz tek basina adam gibi dalip dayagini yer.
Benim tek amacım Dofu yenmekti diyen adamın tüm planları Luffy rastgele Punk Hazarda gitmeseydi götürdük biz ne kadar başarılıOrada konu dışı olur diye buraya çekiyorum. @Mihawk Bahsettiğin yeni rakip bu arkadaş herhalde. Profil ve bannerdan sebep anlaşıyor. :dd.d
Önce bir...
Sonra girizgah...
İntikamı için adam toplamadı. Kaido'yu zayıflatmak için ittifaklık kurdu. Plan dahilinde Luffylere söylediği her şey Kaido'yu zayıflatacak şeylerdi.
Adam bu haldeyken ittifaklığı bitiriyor. Luffylere gidin ittifaklık bitti diyor. Gitselerdi. Tutan mı var? Sonrası Law-Doffy'i ilgilendirirdi. Bu haldeyken bunu diyen adama intikam için adam toplamış denmez.
Buggy>ZoroZoro > law>=kid hadi eyw usta.
Hamam böceği.Zorocular Buggye hiç laf atmasın Zoro önceden Buggy'nin sıradan adamı pozisyonunda cizilecekken plan değişmiş seviyeyi siz düşünün hadi kolay gelsin bu da hediyem.
Bekle Zoro lobisi basmaya geliyorumHamam böceği.