Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Mamaya saplamayan yok yaw. Artist artist takilip patronluk taslamaz intikami icin adam toplamaz tek basina adam gibi dalip dayagini yer.
Orada konu dışı olur diye buraya çekiyorum. @Mihawk Bahsettiğin yeni rakip bu arkadaş herhalde. Profil ve bannerdan sebep anlaşıyor. :dd.d
Önce bir...
Sonra girizgah...
İntikamı için adam toplamadı. Kaido'yu zayıflatmak için ittifaklık kurdu. Plan dahilinde Luffylere söylediği her şey Kaido'yu zayıflatacak şeylerdi.
Adam bu haldeyken ittifaklığı bitiriyor. Luffylere gidin ittifaklık bitti diyor. Gitselerdi. Tutan mı var? Sonrası Law-Doffy'i ilgilendirirdi. Bu haldeyken bunu diyen adama intikam için adam toplamış denmez.

Orada konu dışı olur diye buraya çekiyorum. @Mihawk Bahsettiğin yeni rakip bu arkadaş herhalde. Profil ve bannerdan sebep anlaşıyor. :dd.d
Önce bir...
Sonra girizgah...
İntikamı için adam toplamadı. Kaido'yu zayıflatmak için ittifaklık kurdu. Plan dahilinde Luffylere söylediği her şey Kaido'yu zayıflatacak şeylerdi.
Adam bu haldeyken ittifaklığı bitiriyor. Luffylere gidin ittifaklık bitti diyor. Gitselerdi. Tutan mı var? Sonrası Law-Doffy'i ilgilendirirdi. Bu haldeyken bunu diyen adama intikam için adam toplamış denmez.
Benim tek amacım Dofu yenmekti diyen adamın tüm planları Luffy rastgele Punk Hazarda gitmeseydi götürdük biz ne kadar başarılı

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık