Sanci'ciler yapıyor, ama işe yarıyor mu bilmiyorum.Bugüne kadar şu mantığın herhangi bir vs'de veya tartışmada bir kez olsun işe yaradığını gördün mü?
Sanci'ciler yapıyor, ama işe yarıyor mu bilmiyorum.Bugüne kadar şu mantığın herhangi bir vs'de veya tartışmada bir kez olsun işe yaradığını gördün mü?
Yok hocam bu şeyin sırıtışı “Eskiden çayları ben getiriyordum zaman ne çabuk geçti be”.Garp boşuna burada imalı imalı sırıtmamış. Adam zamanında WB, Rocks, Kaido, BM, Shiki gibi efsanelerin olduğu tayfaya tek başına dalmaya gitmiş. Büyük adam. Korkulur.
Ciddi ciddi Garp'ı ne seviyede düşünüyorsunuz?Yok hocam bu şeyin sırıtışı “Eskiden çayları ben getiriyordum zaman ne çabuk geçti be”.
Seviyeden bağımsız amiral adam çay getiriyor , genç Garp neden getirmesin bu Gorosei çay isteyemeyecek mi kardeşim. Sen kaç yüz yıllık denizci geleneklerini mi küçümsüyorsun ?@senseyCiddi ciddi Garp'ı ne seviyede düşünüyorsunuz?
Reyiz Zamanın Filo Amiral Kong'un kapısını vurup çıkarken kapı kolu elinde kalan adam. Biraz destekli sallıyalım. Kaç adam gördün Koramiralken Filo Amiral'i sözünü bitirmeden kapı vurup çıkan?Ciddi ciddi Garp'ı ne seviyede düşünüyorsunuz?
Bu hikayelere karnımız tok artık , Kizaru da ne isterse yapıyor , her şeyi dalgaya alıyor, çok rahat adam ya diyorlardı. Çay taşırken görünce şu adamlar kime saldıracağını şaşırdı @Montana @SodexReyiz Zamanın Filo Amiral Kong'un kapısını vurup çıkarken kapı kolu elinde kalan adam. Biraz destekli sallıyalım. Kaç adam gördün Koramiralken Filo Amiral'i sözünü bitirmeden kapı vurup çıkan?
Kizaru'nun Akainu'nun Aokiji'nin bir kere bile Sengoku'nyn sözünden çıktığını görmedik. Her şeyi geçtim Kizaru bile Akainu'nun emirlerine uyuyordu. O yüzden kim öyle dediyse yanlış demiş.
Fujitora? Hatta Garp'ın aksine bazı şeyleri de değiştirdi, Shici sistemi gibi.Reyiz Zamanın Filo Amiral Kong'un kapısını vurup çıkarken kapı kolu elinde kalan adam. Biraz destekli sallıyalım. Kaç adam gördün Koramiralken Filo Amiral'i sözünü bitirmeden kapı vurup çıkan?
Onu unuttum bir de o var. Ama o ve bir sayginicinde yapıyordu Akainu'ya karşı.Fujitora? Hatta Garp'ın aksine bazı şeyleri de değiştirdi, Shici sistemi gibi.