Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Luffy Zunesha'nın yanına gittiğinde o zaman Joy Boy geldi falan demeliydi? :D Tamam makaranızı yaptınız falan ama bence yeter kendi kendini komik duruma düşürme bari. :D

Zunesha'nın kendisi diyor zaten onun ritmi bu diyor aynı hisleri yaşıyor çünkü aynı meyveyi yemişler ve ilk defa uyandıran birisini görüyor.
Yarın öbür gün 800 yıl önceki Korsan Kral'ın eş değer anlamı Joy Boy olmak denilirse bu arkadaşlar nasıl patlar bilemiyorum. :D Kaldı ki Joy Boy'un bir ünvan olduğu da ortada ama görelim :D
Değil abicim değil, biz bunları Esofmanli Şevket Hoca gibi türlü sekillerde anlatttik :)

JoyBoy Neşeli Çocuk demek, Nika uyanınca Luffy ortada gülecek bir durum olmamasına ragmen kahkahami durduramiyorum diyor, sürekli gülüyor ve etrafına neşe saçıyor, eğleniyor muyuz Kaido diyor, Tuunfors kullanıyor, milleti eğlendirir gibi saklabanlik yapıyor, Zuneşa da kalp atışını duyduğu anda JoyBoy geldi diyor.

Tüm bunları toplayınca JoyBoy diye bir unvanin olmadığı, meyvenin isminin Nika olduğu, onu yiyenin de sürekli sirittigi için JoyBoy olarak isimlendirildigi açikca görülüyor, Luffy zaten Nikayı yediği anda Nikanın karakterine bürünüyor, uyanış açınca da Nikanın kendisi ortaya çıkıyor, Öne Piece ile birlikte biz de 1063 bölümdür Nikanın hikayesini okuyoruz :)

Şu soruya cevap verirsen kimin komik duruma düştüğü netleşecek. Nika Meyvesi olmasaydı, Luffy Joy Boy'u ortaya çıkarabilir miydi?

Arkadaşım, bir de insanları seriiyi okumamakla itham ediyorsun, ayıp! :D

Bak şimdi Jac'a sorduğum sorunun aynısını sorayım, buga girmeden sadece evet ya da hayır olarak cevap vermeni istiyorum. Nika meyvesi olmasaydı Luffy Joy Boy'u ortaya çıkarabilir miydi? Evet ya da hayır, uzatmaya gerek yok.
Joy Boy dediğin şey meyve özelliğinden dolayı kullanıcıya takılan bir lakap. Çıkan özgürlük davul seslerinden dolayı zamanında bu meyveyi kullanan eski kullancısına Joy Boy denilmiş.

Bu meyve işi çözen kısım olsa idi eski Joy Boy yenilmezdi. Ben bunu 1042. bölümde açıklıyordum. Millet reenkarnasyondan bahsediyordu. Luffy gitti diyordu. Ee Luffy aynen burada duruyor.:D

Senin sorduğun soru şuna benziyor. Ace, mera mera olmadan ateş yumruk olabilir miydi? Sabo, mera mera olmadan Alev İmparator olarak anılır mıydı? Ee anılmazdı. Çünkü ateş gücüne referans olacak şekilde bu lakaplar takılmış.

Şu soruya cevap verirsen kimin komik duruma düştüğü netleşecek. Nika Meyvesi olmasaydı, Luffy Joy Boy'u ortaya çıkarabilir miydi?

Bak şimdi Jac'a sorduğum sorunun aynısını sorayım, buga girmeden sadece evet ya da hayır olarak cevap vermeni istiyorum. Nika meyvesi olmasaydı Luffy Joy Boy'u ortaya çıkarabilir miydi? Evet ya da hayır, uzatmaya gerek yok.
Ya meyveyi bırak zaman bile belli zaman :hhh:

Joy Boy dediğimiz şey nedir hocam? İlk önce bunu bi anlamlandıralım. Bir kişi mi? Bir ünvan mı?

Joy Boy eğer bir kişiyse senin dediğin gibi Hito Hito no mi model nika olmadan Luffy onu uyandıramazdı.

Joy Boy eğer bir bir unvansa Luffy'nin seri sonunda başardığı şey ile Joy Boy tarzında bir şey olarak anılabilir.

Ben Joy Boy'un bir unvan olduğunu düşünüyorum ama aynı zamanda bunu gerçekleştiren canlı kanlı bir insan olduğu da aşikar. Bunu da meyveyle özleşerek yapmış. Luffy'de aynı meyveye sahip ve uyandırıyor Joy Boy ile yaşadığı şeyin aynısını Luffy'de hissettiriyor ona. Ama Zunisha senin gibi kalkıp Luffy öldü Joy Boy geldi demiyor. :D

Ayrıca Meyve olmadan Joy Boy'un verdiği etki verilmeyecekti buda zaten aşikar. Neyi soruyorsun anlamadım burada değişen nedir? :D Aynı meyvede olduğunu zaten Alpamiste bende dile getiriyoruz.

Joy Boy dediğimiz şey nedir hocam? İlk önce bunu bi anlamlandıralım. Bir kişi mi? Bir ünvan mı?

Joy Boy eğer bir kişiyse senin dediğin gibi Hito Hito no mi model nika olmadan Luffy onu uyandıramazdı.

Joy Boy eğer bir bir unvansa Luffy'nin seri sonunda başardığı şey ile Joy Boy tarzında bir şey olarak anılabilir.

Ben Joy Boy'un bir unvan olduğunu düşünüyorum ama aynı zamanda bunu gerçekleştiren canlı kanlı bir insan olduğu da aşikar. Bunu da meyveyle özleşerek yapmış. Luffy'de aynı meyveye sahip ve uyandırıyor Joy Boy ile yaşadığı şeyin aynısını Luffy'de hissettiriyor ona. Ama Zunisha senin gibi kalkıp Luffy öldü Joy Boy geldi demiyor. :D

Ayrıca Meyve olmadan Joy Boy'un verdiği etki verilmeyecekti buda zaten aşikar. Neyi soruyorsun anlamadım burada değişen nedir? :D Aynı meyvede olduğunu zaten Alpamiste bende dile getiriyoruz.
Sen Dünya düzdür diye savunma da yapabilirsin o potansiyel var sende :ehe:

Değil abicim değil, biz bunları Esofmanli Şevket Hoca gibi türlü sekillerde anlatttik :)

JoyBoy Neşeli Çocuk demek, Nika uyanınca Luffy ortada gülecek bir durum olmamasına ragmen kahkahami durduramiyorum diyor, sürekli gülüyor ve etrafına neşe saçıyor, eğleniyor muyuz Kaido diyor, Tuunfors kullanıyor, milleti eğlendirir gibi saklabanlik yapıyor, Zuneşa da kalp atışını duyduğu anda JoyBoy geldi diyor.

Tüm bunları toplayınca JoyBoy diye bir unvanin olmadığı, meyvenin isminin Nika olduğu, onu yiyenin de sürekli sirittigi için JoyBoy olarak isimlendirildigi açikca görülüyor,
Luffy zaten Nikayı yediği anda Nikanın karakterine bürünüyor, uyanış açınca da Nikanın kendisi ortaya çıkıyor, Öne Piece ile birlikte biz de 1063 bölümdür Nikanın hikayesini okuyoruz :)
Buraya kadar katılıyorum ki hep bunları söyledim. Hatta Luffy'nin uyanışı yaptığı ilk sıralarda da dediğin gibi Nika'nın karakterinin onu etkilediğini de düşünüyorum. Başlardaki manasız gülüşler saçma tavırları onun etkisinde kalarak hatta Nika ele geçirdi diyerek anlatmıştım. Hatta Kaido bile tanıyamıyor kimsin diye soruyor.
Kaido'nun tam bu soruyu sorduğu yerde Zunisha eski Joy Boy'dan bahsediyor ve Luffy'i diğer ilk Joy Boy'dan ayırt ediyor. Farklı kişiler olduğunun imasını yapıyor. Olay aynı meyveye sahip olup bu meyveyi uyandırmış kişilerin meyve güçlerinin verdiği his işte.

Ama bir yerden sonra Luffy daha kendi gibi davranmaya başlıyor. Çünkü o sırıtmalar kesiliyor. Oyun havasından çıkıyor. Gücün Luffy'i etkilediği aşikar. Tıpkı alev meyvesinin Sabo'ya sıcak hissettirmesi gibi. Ya da Gura Gura'yı yiyen Teach'in güçle dolup taşıyorum demesi gibi bu meyvede bir etkide bulunuyor Luffy'e. Ama kişiliğini değiştiriyor demek ayrı.

Tüm bunları toplayınca JoyBoy diye bir unvanin olmadığı, meyvenin isminin Nika olduğu, onu yiyenin de sürekli sirittigi için JoyBoy olarak isimlendirildigi açikca görülüyor, Luffy zaten Nikayı yediği anda Nikanın karakterine bürünüyor, uyanış açınca da Nikanın kendisi ortaya çıkıyor, Öne Piece ile birlikte biz de 1063 bölümdür Nikanın hikayesini okuyoruz :)
Hocam senin anlamsız trollemelerinle uğraşamam Manga'da Zunesha açıkça kalp ritminin bir zamanlar o meyveyi uyandıran Joy Boy gibi attığını söylüyor ardından da kimsin sen sorusuna ben Luffy'im diyor. :D

Şu siyahlaştırdığım kısma da böyle bir yorum yapabilecek bi sen varsın tebrikler yine şaşırtmadın. Manga da yazılanı görmesek eyvallah da adam direkt umutlarımı o çocuğa koydum diyor. :D

Sen Dünya düzdür diye savunma da yapabilirsin o potansiyel var sende :ehe:
Olm manga'da zınk diye adam yazmış aynı ritim diye. Sen buna istinaden hala aynı şeyleri tekrar ediyorsan düz dünya savunması yapacak potansiyeli olan sensin bence. :D Ben azından yanıldığımda kabul ediyorum sen bu konuda apayrı bir dünyada yaşıyorsun senin dünyan kare şeklinde bile olabilir bu kafayla. :D

Olm manga'da zınk diye adam yazmış aynı ritim diye. Sen buna istinaden hala aynı şeyleri tekrar ediyorsan düz dünya savunması yapacak potansiyeli olan sensin bence. :D Ben azından yanıldığımda kabul ediyorum sen bu konuda apayrı bir dünyada yaşıyorsun senin dünyan kare şeklinde bile olabilir bu kafayla. :D
Onun dünyası üçgendir bence.:D (Üç kılıç) :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık